76 درصد مرسي، 24 درصد شفيق
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۱۳۴۱
نظرسنجي بي بي سي از مصريها:

76 درصد مرسي، 24 درصد شفيق

براساس نظرسنجي بي بي سي از ميان بينندگان مصري اين شبكه در دور دوم انتخابات رياست جمهوري مصر 76 مصري ها به محمد مرسي و 24 درصد به احمد شفيق راي خواهند داد.
به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از العالم، براساس نظرسنجي بي بي سي از ميان بينندگان مصري اين شبكه در دور دوم انتخابات رياست جمهوري مصر 76 مصري ها به محمد مرسي و 24 درصد به احمد شفيق راي خواهند داد.

بسياري از اين بينندگان تاكيد كردند: مرسي مرد اين مرحله است و ما آراي خود را به كسي كه دستهايش به خون انقلابيون در موقعة الجمل آلوده شده است نخواهيم داد.

همه كساني كه به مرسي راي مي دهند از اخوان المسلمين نيستند. برخي قبطيها نيز از وي حمايت مي كنند.

دادگاه جنايي قاهره به رياست مصطفي حسن عبدالله امروز پنجشنبه جلسه محاكمه متهمان پرونده كشتار تظاهر كنندگان كه در رسانه ها به موقعة الجمل معروف است را برگزار كرد.

سرلشكر حسن الرويني عضو شوراي نظامي و سپهبد احمد شفيق نامزد رياست جمهوري از حضور در اين جلسه براي شهادت دادن خودداري كردند و شفيق خواستار به تعويق انداختن شهادت وي تا پس از دور دوم انتخابات شد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار