هاشمي خبر داد: ارسال 1000 اثر به دبيرخانه نخستين كنگره «شعر جانباز شهيد»
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۲۱۱۹
اختتاميه نخستين كنگره ملي «شعر جانباز شهيد» - 1

هاشمي خبر داد: ارسال 1000 اثر به دبيرخانه نخستين كنگره «شعر جانباز شهيد»

مديركل ارشاد استان تهران از ارسال بيش از 1000 اثر به كنگره «شعر جانباز شهيد» خبر داد.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، سيد احسان قاضي‌زاده هاشمي در مراسم اختتاميه نخستين كنگره «شعر جانباز شهيد»  كه عصر امروز در تالار محراب برگزار شد، گفت: اين كنگره با هدف تجليل از شعراي جانباز شهيد برگزار مي‌شود.

وي افزود: ستاد برگزاري كنگره از ابتداي اسفندماه در اداره ارشاد تهران آغاز به كار كرد و نزديك به 1000 اثر به دبيرخانه كنگره از سراسر كشور ارسال شده است.

مديركل ارشاد استان تهران ادامه داد: اصل كنگره به جهت تبعيت از منويات رهبري بود و تجليل از مقام جانبازاني است كه رنج‌هاي زيادي كشيده و پس از مدتي به شهادت مي‌رسند.

قاضي‌زاده هاشمي يادآور شد: توليد آثار ادبي و شعر فاخر و ارزشمند را سرلوحه خود قرار داديم و آثار برگزيده در قالب يك كتاب به چاپ رسيده است.

وي محورهاي اين كنگره را شهداي جنگ نرم و بيداري اسلامي عنوان كرد.

دبير كنگره «شعر جانباز شهيد» گفت: شاعران استقبال بي‌نظيري از اولين كنگره داشتند؛ بنابراين پيگيري مي‌كنيم كه انجمن شعر آييني استان تهران برگزار شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار