کد خبر:۱۹۲۷۶۹
رئيس جمهور نيجريه:
گروه بوكوحرام به دنبال بيثبات كردن حكومت نيجريه است
رئيس جمهور نيجريه با اشاره به حملات گروه بوكوحرام به كليساهاي مسيحيان گفت: اين گروه به دنبال ايجاد بحران مذهبي و بيثبات كردن حكومت است.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از فرانس 24، گودلاك جاناتان، رئيس جمهور نيجريه، گفت: حملات تروريستي گروه بنيادگراي اسلامي بوكوحرام در جهت بي ثبات كردن دولت است.
وي در گفتوگو با تلويزيون رسمي نيجريه گفت: «تروريست ها در همه جاي جهان يك هدف دارند و آن بي ثبات كردن حكومت هاست.»
جاناتان با اشاره به حملات جماعت بنيادگراي بوكوحرام به كليساها و مراكز مربوط به مسيحيان، افزود: كساني كه به كليساها حمله مي كنند، به دنبال ايجاد يك بحران مذهبي هستند.
به گفته رئيس جمهور نيجريه گروه هايي كه با حمله به مراكز ديني سعي در ايجاد بحران مذهبي در اين كشور دارند براي پيش بردن اهداف خود ممكن است دست به هر كاري از جمله تشويق پيروان خود به حمله و درگيري با پيروان ديگر اديان بزنند.
وي همچنين تاكيد كرد: دولت نيجريه آماده است با گروه بوكوحرام و افراد وابسته به آن گفتوگو و مذاكره كند.
كشور نيجريه از چندين ماه پيش تاكنون شاهد حملات و انفجارهاي خونيني بوده است كه از سوي گروه بنيادگرا و اسلامي بوكوحرام صورت گرفته كه غالبا مسئولان دولتي و اقليت هاي مسيحي در شمال اين كشور را هدف قرار داده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰