آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۳۶۰۶

مشکلات فراروی مذاکرات کاهش تسلیحات متعارف و هسته ای

 نماینده روسیه در آژانس بین المللی انرژی اتمی گفته است تا زمانی که امریکا موضع خود را درباره استقرار سپر موشکی در اروپا تغییر ندهد مذاکرات کاهش تسلیحات متعارف و هسته ای آغاز نخواهد شد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از بی بی سی، یک دیپلمات بلندپایه روسیه گفت تازمانی که واشنگتن موضع خود را درباره استقرار سامانه موشکی خود در اروپا تغییر ندهد، مسکو دور جدید مذاکرات درباره کاهش تسلیحات را آغاز نخواهد کرد.
 
مسئولان امریکایی بارها از روسیه خواسته اند مذاکرات درباره کاهش تسلیحات از جمله تسلیحات متعارف را در پی تصویب پیمان جدید کاهش تسلیحات هسته ای موسوم به استارت جدید از سر بگیرد با این حال گریگوری بردینیکوف نماینده روسیه در آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت تا زمانی که امریکا موضع خود را درباره استقرار سپر موشکی در اروپا تغییر ندهد این مذاکرات آغاز نخواهد شد.
 
وی گفت: موضع روسیه درباره پیشبرد طرح کاهش تسلیحات متعارف و هسته ای این است که توافقنامه های کنونی به طور ویژه در چارچوب پیمان استارت جدید اجرا شود. وی با این حال گفت درحالی که امریکا از کاهش تاسیسات موشکی خود خودداری می کند چطور ممکن است که این طرح را پیش برد.
 
مسئله دفاع موشکی تبدیل به مانعی بزرگ در فرایند موسوم به آغاز دوباره مناسبات روسیه و امریکا شده است.
 
روسیه بشدت مخالف طرح امریکا برای استقرار بخش هایی از سامانه موشکی خود نزدیک مرزهای این کشور است و آن را تهدیدی امنیتی برای روسیه قلمداد می کند. با این حال امریکا و پیمان آتلانتیک شمالی ناتو ادعا می کنند این سامانه موشکی در واقع برای دفاع درباره تهدیدات موشکی است.
 
مسکو تاکید دارد باید تضمین های حقوقی از واشنگتن دریافت کند که این سپر موشکی نیروهای استراتژیک هسته ای روسیه را هدف قرار نخواهد داد.
 
بردینیکوف گفت: روسیه امیدوار است که امریکا موضع خود درباره مسئله استقرار بخشهایی از سپر موشکی خود در مرزهای روسیه را کنار بگذارد زیرا در این شرایط هیچ پیشرفتی در مذاکرات تسلیحاتی دو کشور حاصل نخواهدشد.
 
وی گفت: در حالیکه هیچ شفافیتی درباره سامانه موشکی امریکا وجود ندارد، روسیه قادر نیست هیچ مسئله دیگری را پیگیری کند.
 
پنج قدرت اصلی هسته ای جهانی موسوم به گروه پنج بیست و هفتم تا بیست و نهم ژوئن به منظور تداوم گفتگوها درباره مسایل مربوط به عدم اشاعه تسلیحات هسته ای، استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای، اعتماد سازی ، شفافیت و نیز راستی آزمایی فعالیت های صلح آمیز هسته ای نشست برگزار کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار