تقدیر از رئیس دانشگاه آزاد خمینی‌شهر در گردهمايي مددكاران اجتماعي كشور
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۳۸۲۱

تقدیر از رئیس دانشگاه آزاد خمینی‌شهر در گردهمايي مددكاران اجتماعي كشور

در بيست و هفتمين گردهمايي مددكاران اجتماعي كشور از سيدمحسن خليفه سلطاني، رئيس دانشگاه آزاد خميني‌شهر تقدير به عمل آمد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، در بيست و هفتمين گردهمايي مددكاران اجتماعي كشور كه امروز به همت انجمن مددكاران اجتماعي ايران در وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي برگزار شد، از سيدمحسن خليفه سلطاني، رئيس دانشگاه آزاد خميني‌شهر تقدير به عمل آمد.
 
در این گردهمایی به پاس برگزاري دو كنفرانس ملي علمي-كاربردي مددكاري اجتماعي در دانشگاه و ارائه آخرين دستاوردهاي پژوهشي و تحقيقاتي توسط محققان و انديشمندان از سراسر كشور و بهره مندي دانش پژوهان از تازه هاي علم مددكاري، از خدمات دانشگاه آزاد خميني شهر و زحمات رئیس این دانشگاه با اهدای لوح سپاس و تنديس يادبود تقدير شد.
 
در بخشي از این تقديرنامه که به امضای رئيس انجمن مددكاري ايران رسیده، آمده است: انسان ها در طول حيات خود نقش هاي مختلفي را مي پذيرند كه هر يك به نوبه خود مهم هستند و برخي از آنها به دليل بسترسازي در گسترش علم و دانش در جامعه از اهميت بيشتري برخوردار است.
پربازدیدترین آخرین اخبار