5 مقاله دانشجوی دانشگاه آزاد آمل در ISI به چاپ رسید
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۴۰۸۲
در قالب پایان‌نامه کارشناسی ارشد؛

5 مقاله دانشجوی دانشگاه آزاد آمل در ISI به چاپ رسید

پنج مقاله دانشجوی دانشگاه آزاد آمل که از پایان‌نامه کارشناسی ارشد وی استخراج شده بود در ISI به چاپ رسید.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، سعید محمد زاده طالش، دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی آلی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد آمل موفق به استخراج پنج مقاله ISI از پایان نامه کارشناسی ارشد خود شد.

مقالاتی با عنوان «سنتز مشتقات 3،2-دی هیدروکینازولین-4(1H)اون در حلال تری فلوئورو اتانول»، «سنتز بیس ایندولیل­متان­ها در حلال هگزا فلوئورو ایزوپروپانول»، «سنتز 2-آمینو کرومن­ها در حلال تری فلوئورواتانول»، «اکسید کردن الکل­های فعال شده به آلدهیدها و کتون­ها در حلال هگزافلوئورو ایزوپروپانول» و «سنتز تریس ایندولیل متان ها در حلال هگزافلوئورو ایزوپروپانول» در ISI به چاپ رسید.
 
در این پایان نامه یک محیط شیمیایی جدید و بسیار موثر برای سنتز حدواسط های با ارزش دارویی و صنعتی ارائه شده است.

همچنین، عدم استفاده از کاتالیزگرهای گرانقیمت، دوستدار محیط زیست بودن و سادگی فرآیند و بازیافت حلال های فلوئوره از مزیت های روش های جدید در این تحقیق است.

نتایج این پایان نامه که با راهنمایی دکتر صمد خاکسار به پایان رسیده در انتشارات معتبر الزویر به چاپ رسیده است.
پربازدیدترین آخرین اخبار