توافق براي كمك 16 ميليارد دلاري به افغانستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۴۹۴۶
در كنفرانس حمايت از افغانستان در توكيو صورت گرفت؛

توافق براي كمك 16 ميليارد دلاري به افغانستان

نمايندگان شركت‌كننده در كنفرانس بين‌المللي حمايت از افغانستان توافق كردند كه 16 ميليارد دلار كمك مالي را در طول چهار سال به افغانستان بپردازند.
به گزارش خبرنگار حوزه بين‌الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از رويترز، شركت كنندگان در كنفرانس بين المللي حمايت از افغانستان در مورد كمك هاي مالي به افغانستان به توافق رسيدند.

توافق صورت گرفته در كنفرانس بين المللي حمايت از افغانستان كه امروز در توكيو آغاز به كار كرد، شامل كمك مالي 16 ميليارد دلاري به منظور اهداف توسعه اي براي افغانستان است.

ارائه دهندگان اين كمك مالي كه قرار است در طول چهار سال به افغانستان پرداخت شود،‌ مي گويند براي جلوگيري از درگير شدن اين كشور در بحران هرج و مرج و ناامني دست به اين اقدام مي زنند.

بانك مركزي افغانستان اعلام كرده است اين كشور براي انجام برنامه هاي توسعه اي در 10 سال آينده سالانه نياز به شش ميليارد كمك و سرمايه گذاري خارجي دارد.

مقامات واشنگتن هنوز در مورد ميزان سهم ايالات متحده در اين كمك هاي مالي خبري منتشر نكرده اند، اما برخي مسئولان آمريكايي مي گويند از كنگره خواسته اند كه كمك هاي مالي اين كشور به افغانستان تا سال 2017 ميلادي را نسبت به ميزان اين كمك ها در 10 سال گذشته ثابت نگه دارد.

در كنفرانس حمايت از افغانستان كه در توكيو برگزار مي شود، نمايندگاني از 80 كشور و سازمان مالي و توسعه اي بين المللي از جمله بانك جهاني و بانك توسعه آسيا حضور دارند كه به بررسي كمك هاي مالي به افغانستان بعد از سال 2014 ميلادي مي پردازند.
پربازدیدترین آخرین اخبار