علم بدون ایمان به سلاح کشنده در دست بشر تبدیل می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۴۹۹۸
رئیس دانشگاه مازندران:

علم بدون ایمان به سلاح کشنده در دست بشر تبدیل می‌شود

رئیس دانشگاه مازندران گفت: علم بدون ایمان، خطرات فراوانی دارد و می‌تواند به سلاح کشنده‌ای در دست بشر تبدیل شود که نمونه‌های این امر را در جهان شاهدیم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، احمد احمدپور صبح امروز در مراسم بدرقه دانشجویان پسر دانشگاه مازندران برای شرکت در يازدهمين دوره المپياد ورزشي دانشگاه‌هاي سراسر كشور با اشاره به اهميت تذهيب و جهاد اكبر تصریح کرد: جهاد اكبر يعني شهادت و شهادت در دو معناي شهيد شدن و مبارزه با هواي نفس تعبير مي شود.

وي با بيان اينكه خداوند در قرآن كريم مكرر به اهميت تزكيه نفس اشاره داشته‌اند، افزود: انسان موفق كسي است كه بتواند بر هواي نفس خود غالب گشته و به مبارزه با آن برخيزد تا بتواند به مرحله كمال برسد.

رئیس دانشگاه مازندران بیان داشت: براي رسيدن به كمال، علم و ايمان بايد همگام با يكديگر حركت كنند؛ چراکه علم بدون ایمان، خطرات فراوانی دارد و می تواند به سلاح کشنده ای در دست بشر تبدیل شود که نمونه های این امر را در جهان می بینیم.

احمدپور با اشاره به فاجعه انساني هيروشيما و ناكازاكي ادامه داد: استفاده های غیرانسانی از بمب اتمی، نمونه ای از تبعات علم بدون ایمان است و توجه به این امر اهمیت فراوانی دارد.

وی تصریح کرد: ایمان بدون علم نیز به خرافه می انجامد که این امر نشان می دهد ایمان به تنهایی کافی نیست و به علم نیاز دارد.

رئیس دانشگاه مازندران گفت: علم و ایمان، وسیله ترفیع انسان هستند و نباید از هیچ یک از آنها غافل شویم.

لازم به ذكر است، در اين دوره از رقابت‌ها 90 نفر از دانشجويان پسر دانشگاه همراه با سرپرستان و مربيان، در رشته‌هاي ورزشي فوتبال، بسكتبال، دوو ميداني، شنا، كشتي آزاد و فرنگي، تكواندو و تنيس روي ميز با رقيبان خود به رقابت می پردازند.

خاطرنشان می شود، اين رقابت‌ها به مدت 12 روز از 19 تا 30 تير به ميزباني دانشگاه اروميه برگزار می شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار