کد خبر:۱۹۵۸۷۰

دومین کاروان دانشجویان جهادی کازرون به مناطق محروم اعزام شدند

دومین کاروان دانشجویان جهادی کازرون در تابستان سال جاری، روز گذشته به منطقه خشت اعزام شدند.
 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز،  دومین کاروان دانشجویان جهادی کازرون در تابستان سال جاری، روز گذشته به منطقه خشت اعزام شدند.
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های کازرون در حاشیه این اعزام گفت: این دومین کاروانی است که در سال جاری به روستاهای شهبازخانی و بورکی سفلی منطقه خشت اعزام می شوند و در عرصه های مختلف فرهنگی،عمرانی، بهداشتی درمانی، علمی و آموزشی به ارائه خدمت به محرومان می پردازند.
 
هادی صحرابان افزود: در هفته گذشته نیز تعدادی از دانشجویان جهادی به روستاهای برج سید، ایجانی و کرایی منطقه خشت اعزام شدند که برنامه های مختلفی برگزار شد.
  
وی گفت: این برنامه ها شامل حلقه های تربیتی صالحین، مشاوره مذهبی و اجتماعی، آموزش قرآن کریم، جلسات پرسش و پاسخ مذهبی و سیاسی، نشست مشترک با والدین نوجوانان و جوانان، جهت همفکری و هم اندیشی در راستای تربیت و پرورش بهتر نسل جدید، برگزاری جشنواره فرهنگی در هر روستا با اهدای جوایز ارزنده ای از قبیل ربع سکه بهار آزادی ـ دوچرخه کوهستانی و 10هدیه ارزشمند دیگر، برگزاری دعای توسل در گلزارهای شهدا، محفل انس با شهدا در منزل یکی از شهدا، دیدار و تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران و آزادگان منطقه، نمایش فیلم های سینمایی و مستند سیاسی، تشکیل گروه سرود در هر روستا، کلاسهای شعر و داستان، مسابقه ورزشی در رشته های فوتسال ـ والیبال ـ تیراندازی و... ، دیوارنویسی در سطح روستا با محوریت موضوعات حجاب و عفاف ـ نماز ـ شهدا ـ مهدویت؛ در عرصه بهداشتی دوره آموزش بهداشت زنان و خانواده، بهداشت مواد غذایی، آشنایی و مبارزه با بیماری های مشترک دام و انسان، معاینه صلواتی توسط پزشک کاروان و معینه و جراحی دام و طیور توسط دامپزشکان، در عرصه آموزشی دوره امداد و نجات، آموزش خیاطی و هنرهای دستی بانوان، هنرهای تجسمی، بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار