کد خبر:۱۹۶۲۴۸
مدیرعامل شرکت طنین خلیج فارس هرمزگان:
اتفاقی خاص در تولید جنبش نرمافزاری در کشور صورت نگرفته است
مدیر عامل شرکت طنین خلیج فارس هرمزگان با اشاره به ضرورت توجه به بحث جنبش نرمافزاری گفت: در بحث جنبش نرمافزاری اتفاقی خاصی در کشور صورت نگرفته است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، مجتبی قنبرزاده امروز در «اولین همایش فناوری اطلاعات در هزاره سوم و کاربرد آن در روابط عمومی» که در بندرعباس برگزار شد، توجه به شعار سال را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: در بحث تولید نرم افزار دنیا 20 سال قبل آن را آغاز کرد در حالی که در بحث تولید نرم افزار عملا در کشور کار خاصی صورت نگرفته است.
وی با بیان این جمله که صادرات هندوستان در بحث نرم افزار سالانه هشت برابر فروش نفت ایران است، افزود: با توجه با تاکیداتی که در بحث تولید و جنبش نرم افزاری می شود، این میزان صادرات نرم افزاری در کشور هندوستان که هشت برابر فروش نفت ایران است، جای تامل دارد.
مدیر عامل شرکت طنین خلیج فارس هرمزگان به خدمات شرکت طنین خلیج فارس اشاره کرد و بیان داشت: این شرکت از سال 89 با هدف گسترش دانش فناوری اطلاعات با کادر جوان و دانش آموخته در زمینه های سامانه های پیام کوتاه مخابراتی، شبکه های محلی، بی سیم و فیبر نوری، طراحی وب سایت، تبلیغات به وسیله پیامک و تمامی خدمات فناوری اطلاعات تاسیس و طی یکسال گذشته توانسته است بخش عظیمی از مراکز دولتی و خصوصی استان را از این خدمات بهره مند سازد.
قنبرزاده گفت: هم اکنون بیش از 40 اداره و ارگان از مشترکان این شرکت هستند که از جمله می توان به دانشگاه های آزاد بندرعباس، علوم و تحقیقات، آزاد بندرلنگه، صدا و سیما، سازمان تبلیغات، جهاد دانشگاهی، مجتمع فولاد، نیروگاه حرارتی بندرعباس، اداره حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، بنادر و دریانوردی و اداره کل تامین اجتماعی نیروهای مسلح اشاره کرد.
وی برخی از خدمات این شرکت را سامانه پیام کوتاه مخابراتی با کد 3000 با امکانات ویژه بصورت دائمی، طراحی، اجرا و نگهداری انواع شبکه، خدمات طراحی انواع وب سایت های استاتیک، داینامیک و هوشمند سازی مدارس نام برد.
این کارشناس حوزه فناوری اطلاعات، ارائه خدمات در بخش های پست های برق، هواشناسی دریایی و ایستگاه های گاز را بخش دیگری از خدمات رسانی این شرکت عنوان کرد و ادامه داد: انعطاف پذیری بالای سیستم عملیاتی و هوشمند بودن، سرعت، دقت، امنیت و کیفیت بالای انتقال اطلاعات از جمله دلایل استفاده از سیستم هوشمند است.
قنبرزاده راهکار ارتباط موثر الکترونیک والدین و مدارس، ارائه نمرات دانش آموزان «اعلام غیبت»، برگزاری آزمون الکترونیک، ارائه کارنامه دانش آموزان و اطلاع رسانی های خاص را از مزایای این طرح بر شمرد.
وی خاطرنشان کرد: در این روش ارتباط الکترونیک برای حذف ارتباط حضوری نیست؛ اما راهکار موثری جهت ارتباطات بیشتر والدین با مدرسه می باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.