پنجمین نمایشگاه عروه‌الوثقی در شیراز افتتاح می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۶۶۴۸
29 تیرماه

پنجمین نمایشگاه عروه‌الوثقی در شیراز افتتاح می‌شود

پنجمین نمایشگاه عروه‌الوثقی با موضوع قرآن، عترت و نماز و همچنین اولین هفته فرهنگ رضوی فارس از سری برنامه‌های جشنواره ملی حضرت امام رضا (ع) در شیراز افتتاح می‌شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، پنجمین نمایشگاه عروه الوثقی با موضوع قرآن، عترت و نماز و همچنین اولین هفته فرهنگ رضوی فارس از سری برنامه های جشنواره ملی حضرت امام رضا(ع) با موضوع گسترش فرهنگ رضوی، 29 تیرماه در محل مجتمع فرهنگی شهید آیت الله ربانی واقع در خیابان جدید قرآن به صورت همزمان در ساعت 19 با حضور مقامات کشوری و استانی و اصحاب فرهنگ و ادب و هنر، گشایش می یابد.
 
در پنجمین نمایشگاه عروه الوثقی ناشرانی از استان های قم، تهران، اصفهان و شیراز حضور دارند و در بخش های نشر مکتوب و الکترونیک، نرم افزار و آثار هنرمندان قرآنی ارائه می شود.
  
مراسم گشایش اولین هفته فرهنگ رضوی فارس نیز در همان زمان و مکان یاد شده همزمان با نمایشگاه عروه الوثقی، افتتاح و در آن نمایشگاه های مختلف فرهنگی و هنری، اجرای نمایش و پرده خوانی، کارگاه‌های آموزش هنری و نشست های فرهنگی هنری برگزار می شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار