کد خبر:۱۹۷۰۰۷
اردوغان؛
دولت ترکیه هیچ نقشی در انفجار ساختمان شورای امنیت سوریه ندارد
نخست وزیر ترکیه اعلام کرد دولت كشورش هیچ نقشی در حادثه تروریستی دبیرخانه شورای امنیت ملی سوریه و کشته شدن سه تن از مسئولان بلندپایه این کشور نداشته است.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از قدس العربی، نخست وزیر ترکیه اعلام کرد که، دولت ترکیه هیچ نقشی در حادثه تروریستی دبیرخانه شورای امنیت ملی سوریه و کشته شدن سه تن از مسئولان بلندپایه این کشور نداشته است.
رجب طیب اردوغان که پس از بازگشت از روسیه و گفتگو با رئیس جمهور این کشور درباره تحولات سوریه به کشورش باز گشته است در گفتگو با خبرنگاران گفت، دولت ترکیه درصدد راه حل اساسی برای حل بحران کنونی سوریه میباشد و به هیچ وجه در انفجار ساختمان امنیتی این کشور نداشته است.
این در حالی است که دیروز وزیر اطلاعات سوریه کشورهای عربستان سعودی، ترکیه و قطر را محکوم به دست داشتن در حادثه انفجار ساختمان امنیتی سوریه محوم کرده بود.
گفتنی است که، در انفجار روز چهارشنبه دمشق، داوود راجحه وزیر دفاع، آصف شوکت همسر خواهر بشار اسد و معاون وزیر دفاع و رئیس ستاد نیروهای مسلح و همچنین حسن ترکمانی رئیس کمیته بحران سوریه کشته شدند.
پس از این اقدام، گروهک « گردان الاسلام» وابسته به القاعده و ارتش آزاد سوریه مسئولیت این حمله تروریستی را بر عهده گرفتند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰