کد خبر:۱۹۷۲۰۰
منابع رژیم صهیونیستی مدعی شدند؛
قاسم سلیمانی در انفجار دمشق کشته شده است!
برخی منابع صهیونیستی با وقوع انفجار چهارشنبه در دمشق مدعی شدند که سردار قاسم سلیمانی نیز در میان کشتهشدگان حادثه بوده است.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه صهیونیستی آروتص، با وقوع انفجار در ساختمان دبیرخانه شورای امنیت ملی در سوریه، رسانه های صهیونیستی به گمانه زنی های گوناگونی اقدام کرده اند.
بعد از اين حادثه، ستاد مشترک ارتش رژیم اشغالگر به همراه ایهود باراک، وزیر جنگ بلافاصله تشکیل جلسه داد.
باراک همچنین در تماسی تلفنی به پانهتا گفت كه اسرائيل از نزديک تحولات جاری سوريه را زير نظر دارد و گمان میکند کشته شدن شماری از سران امنيتی و نظامی اين کشور، سرنگونی نظام بشار اسد را تسريع کند.
در همین حال برخی منابع اسرائیلی از احتمال کشته شدن قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس جمهوری اسلامی ایران در انفجار چهارشنبه دمشق سخن رانده اند!
به نوشته سایت اسرائیلی آروتص، برخی از منابع خبری عنوان كرده اند که قاسم سلیمانی در جلسه مسئولان امنیتی سوریه که چهارشنبه در دفتر سازمان امنیت ملی این کشور برگزار شده بود، حضور داشت.
انفجار چهارشنبه دمشق که دفتر سازمان امنیت ملی سوریه را هدف قرار داد، به کشته شدن چند تن از سران نظامی و امنیتی این کشور انجامید.
از زمان آغاز اعتراضات در سوریه بسیاری از رسانه های عربی و صهیونیستی منطقه تلاش کرده اند، جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران را به دخالت در امور متهم كنند؛ این در حالی است که مقامات کشورمان در کنار مقامات سوری، بارها هر گونه دخالت ایران در امور سوریه را تکذیب کرده اند.
ادعای رسانه های عربی منطقه نظیر العربیه و الجزیره در حالی طرح می شود که عربستان سعودی و قطر به عنوان حامیان مالی این رسانه ها بارها خواستار دخالت نظامی در سوریه شده و عنوان کرده اند از هر گونه حمایت مالی و نظامی از معارضان سوریه دریغ نمی ورزند.
رسانه العربیه به انتشار اخبار کذب و جانبدارانه مشهور است؛ این رسانه در آخرین اخبار خود مدعی شده که بشار اسد پس از وقوع انفجار چهارشنبه دمشق را به مقصد لاذقیه جهت فرار از سوریه ترک کرده است؛ پیشتر نیز در خبری مدعی مرگ ماهر اسد، برادر رئیس جمهور سوریه شده بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.