کد خبر:۱۹۷۴۴۶
صالحي در جمع خبرنگاران:
مقاومت عامل محركه ملت ايران در برابر تحريمهاست
وزير امور خارجه با اشاره به اهداف استكبار در ايجاد نااميدي در ميان ملت ايران گفت: مقاومت عامل محركه ملت ايران در برابر تحريمهاست.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، علياكبر صالحي، وزير امور خارجه كشورمان در حاشيه برگزاري اولين مراسم سالگرد شهيد رضايينژاد در جمع خبرنگاران با بيان اينكه اهداف استكبار ايجاد ياس و نااميدي در مقابل ملتي است كه 33 سال پيش تصميم گرفت مستقل بماند گفت: آنها به هر اقدامي دست ميزنند تا در دل ملت ايران ايجاد ياس و نااميدي كنند.
وي با بيان اينكه آنها از منظر مادي خود نگاه ميكنند و فكر ميكنند اگر به كشوري مانند ايران فشار بياورند او تسليم اين فشارها خواهد شد گفت: ملت ايران در برابر اين فشارها تسليم نميشود و مقاومت يكي از عوامل محركه ملت ايران است.
وي ادامه داد:آنها هر كاري كه ميكنند به مقاومت و پيشروي ملت ايران افزوده ميشود.
وي با بيان اينكه تحريمهاي اخير نيز تاثيري در مقاومت و پيشرفت ملت ايران نخواهد داشت در خصوص وضعيت اتباع ايراني در كشور سوريه نيز گفت: سوريه آرام است و نيازي به فراخوان اتباع ايراني نيست.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰