کد خبر:۱۹۷۷۶۶
کاروان رمضانیه در دانشگاه پیام نور گیلان تشکیل شد
کاروان رمضانیه روز گذشته با هدف همدردي و کمک به همنوعان و رسيدگي به امور نيازمندان و ايتام در دانشگاه پیامنور گیلان تشکیل شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، به منظور کمک به نیازمندان و محرومان جامعه کاروان رمضانیه با هدف قراردادن خانواده های یتیم، محروم و مستمند شهر رشت و شناسایی مشکلات و نیازمندی های آنان در عرصه های مختلف آموزشی، فرهنگی، پزشگی، درمانی، مالی و اقلام مصرف خانواده و ضمن حفظ حرمت خانواده ها در دانشگاه پیام نور گیلان با همکاری دانشجویان و رئیس دانشگاه پیام نور تشکیل و راه اندازی شد.
رضایی، رئیس دانشگاه پیام نور گیلان روز گذشته در افتتاحیه تشکل معنوی کاروان رمضانیه تصریح کرد: دين اسلام دين همدردي و کمک به هم نوعان است و آموزه هاي اين دين مبين و سيره پيامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار نيز رسيدگي به امور نيازمندان و ايتام بوده است.
وي افزود: ائمه معصومين(ع) و به ويژه حضرت علي(ع) در کنار امر ولايت و قضاوت و رسيدگي به امور جامعه مسلمانان، سرکشي به ايتام و نيازمندان را در برنامه هاي جدي خود قرار داده بودند.
رئیس دانشگاه پیام نور گیلان بیان داشت: به برکت پيروزي انقلاب اسلامي و گذشت 33 سال از این نهال برومند، نيازمندان و مددجويان قابل توجهي زير پوشش قرار گرفته و براي توانمندسازي آنان اقدامات شايسته اي صورت گرفته است و دانشجویان به عنوان قشر فرهیخته جامعه باید با شناسایی مسایل و مشکلات اقشار جامعه و خصوصا مشکلات فرهنگی و اجتماعی خانواده های محروم سعی در راهنمایی و هدایت این ولی نعمتان انقلاب داشته باشند.
لازم به ذکر است، کاروان رمضانیه دانشگاه پیام نور گیلان همه ساله با شناسایی خانواده های هدف از نظر مالی و بصیرتی کمک خوبی به این افراد می کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰