10 كشته در حملات هوايي آمريكا به پاكستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۷۸۱۱

10 كشته در حملات هوايي آمريكا به پاكستان

بمباران مناطقي از استان وزيرستان ‌در شمال غرب پاكستان كه روز گذشته و توسط هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكا صورت گرفت، دست كم 10 كشته برجاي گذاشت.
به گزارش خبرنگار حوزه بين‌الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از فرانس 24، حملات هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكا در پاكستان منجر به كشته شدن 10 نفر شد.

يك منبع امنيتي در پاكستان به فرانس پرس گزارش دادند: بمباران مناطقي از شمال غرب پاكستان و در مرز با افغانستان توسط هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكا طي روز گذشته دست كم 10 كشته و دو زخمي برجاي گذاشت.

اين منبع با اشاره به اينكه عمليات شناسايي اجساد قربانيان در حال انجام است، اعلام كردند كه بيشتر اجساد سوخته و غيرقابل شناسايي هستند.

براساس اعلام اين منبع احتمال مي رود يكي از اعضاي ارشد القاعده در اين حملات كشته شده باشد، اما اين خبر هنوز قطعي نشده است.

منطقه بمباران شده روستايي در شهر ميرانشاه بوده است كه بزرگترين شهر استان وزيرستان شمالي در شمال غرب پاكستان واقع است.

حملات هوايي آمريكا به مناطق قبيله نشين در شمال پاكستان كه از سال 2004 ميلادي آغاز شده و از 2008 به اين سو و به ويژه در زمان رياست جمهوري اوباما شدت يافته است، طي هفته هاي اخير و بخصوص بعد از اجلاس سران ناتو در شيكاگو در ماه مي، گسترده تر شده است.

بمباران مناطق شمالي پاكستان يكي از مهمترين عوامل چالش ميان واشنگتن و اسلام آباد است و آمريكا پاكستان را به حمايت مخفيانه از عوامل طالبان در افغانستان متهم مي كند.
پربازدیدترین آخرین اخبار