مستكبران در منطقه به دنبال نجات رژيم صهيونيستي هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۸۶۷۶
رئيس جمهور در ديدار وزير امور خارجه سوريه:

مستكبران در منطقه به دنبال نجات رژيم صهيونيستي هستند

رئيس‌جمهور عصر دیروز در ديدار وزير امور خارجه سوريه با بيان اينكه امروز همه ملت‌ها خواهان عدالت و احترام و آزادي هستند، گفت: اين حق همه ملت‌ها و بسيار محترم است و بايد از طريق مناسب تأمين شود.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، رئيس‌جمهور عصر دیروز در ديدار وزير امور خارجه سوريه با بيان اينكه امروز همه ملت‌ها خواهان عدالت و احترام و آزادي هستند، گفت: اين حق همه ملت‌ها و بسيار محترم است و بايد از طريق مناسب تأمين شود.
 
احمدي نژآد با يادآوري اينكه با اراده و خواست ملت‌ها، جهان در حال تحول اساسي است، تأكيد كرد: در اين روند مديريت تحولات و اصلاحات از نقش كليدي بسيار مهمي برخوردار است.
 
وي افزود: بدون ترديد نيروهاي ناتو و دولت‌هايي كه خودشان نشاني از احترام به آزادي و عدالت ندارند نمي‌توانند آن را به ملت‌ها هديه كنند؛ آنها در منطقه به دنبال نجات رژيم صهيونيستي و تحكيم سلطه خود هستند.
 
رئيس‌جمهور ضمن دعا براي ملت سوريه و آرزوي سعادت براي همه ملت‌ها، اظهار اميدواري كرد كه با تدبير و هوشمندي ملت و دولت سوريه هر چه زودتر ثبات و امنيت در اين كشور برقرار شود.
 
وليد معلم وزير امور خارجه سوريه نيز در اين ديدار ضمن ابلاغ سلام‌هاي رييس‌جمهور و ملت سوريه به رهبري، دولت و ملت ايران، گزارشي از شرايط كشورش ارائه كرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار