کد خبر:۱۹۹۵۸۱
مسجد دانشگاه علامه جعفری رفسنجان کلنگزنی شد
مسجد دانشگاه علامه جعفری رفسنجان صبح امروز با حضور جمعی از مسئولان این شهرستان و با اعتبار دو میلیارد ریال کلنگزنی شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، مسجد دانشگاه علامه جعفری رفسنجان صبح امروز با حضور امام جمعه، شهردار، رئیس شورای شهر و جمعی از مسئولان شهرستان رفسنجان و با اعتبار دو میلیارد ریال کلنگزنی شد.
محمد اسدی، رئیس دانشگاه علامه جعفری رفسنجان در حاشیه برگزاری این مراسم در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان، با اشاره به اینکه این مسجد در زمینی به مساحت 750 مترمربع ساخته می شود، تصریح کرد: 350 متر از این زمین متعلق به مسجد و بقیه آن متعلق به حیاط مسجد است که توسط دیانتی، خیر رفسنجانی هزینه های ساخت این مسجد تأمین می شود.
وی با بیان اینکه این خیر دو میلیارد ریال هزینه این مسجد را تأمین می کند، افزود: این دانشگاه از سال 84 تأسیس شده و در حال حاضر دانشجویان این دانشگاه در 21 رشته مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه علامه جعفری رفسنجان با اشاره به اینکه این دانشگاه دارای سه مقطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد است، گفت: تا کنون 967 دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی فارغ التحصیل شده اند.
اسدی خاطرنشان کرد: سال تحصیلی گذشته 1900 دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل بودهاند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.