کد خبر:۱۹۹۷۱۱
حماس بدون توافق ملی در هیچ انتخاباتی شرکت نمی کند
جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد که با برگزاری انتخابات مشابه در کرانه باختری؛ بدون توافق ملی مخالف بوده و در هیچ انتخاباتی شرکت نخواهد کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه بینالملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از قدس العربی، جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد که با برگزاری انتخابات مشابه در کرانه باختری؛ بدون توافق ملی مخالف بوده و در هیچ انتخاباتی شرکت نخواهد کرد.
اسماعیل رضوان از رهبران برجسته جنبش حماس اعلام کرد که، اصرار جنبش فتح بر برگزاری انتخابات در کرانه باختری و مستثنی کردن نوار غزه از این مساله نشانگر غیر قانونی بودن این اقدام در سایه حضور دولت غیرقانونی در کرانه باختری است که قصد دارد بر روند برگزاری آنها نظارت داشته باشد.
رضوان تصریح کرد که یکجانبه گرایی و تکروی در برگزاری انتخابات شهرداری ها کاملا با توافقات آشتی ملی مغایرت دارد و باعث جدایی بیشتر میان کرانه باختری و نوار غزه می شود. وی افزود در سایه تداوم تعقیب و بازداشت های امنیتی و سیاسی در کرانه باختری امکان برگزاری انتخابات در این منطقه وجود ندارد.
این در حالی است که جمال محیسن عضو کمیته اجرایی جنبش فتح اخیرا مدعی شده بود که تصمیم جنبش فتح و تشکیلات خودگردان برای برگزاری انتخابات شهرداری ها در تاریخ 20 اکتبر آینده قطعی است.
وی جنبش حماس را هم متهم کرده بود که بر سر راه برگزاری انتخابات و اجرای آشتی ملی مانع تراشی می کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰