کد خبر:۲۰۰۷۴۱
پس از دیدار امیر قطر با مرسی صورت گرفت؛
واریز کمک میلیاردی قطر به خزینه دولت مصر
دفتر ریاست جمهوری مصر اعلام کرد که در پی دیدار امیر قطر با محمد مرسی، دولت قطر به ودیعهگذاري سپرده چند میلیارد دلاری در بانک مرکزی مصر اقدام کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه بینالملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از قدس العربی، دفتر ریاست جمهوری مصر اعلام کرد که در پی دیدار امیر قطر با محمد مرسی، دولت قطر اقدام به ودیعه گذاشتن سپرده چند میلیارد دلاری در بانک مرکزی مصر کرد.
در همین راستا دفتر ریاست جمهوری مصر اعلام کرد که این دیدار درباره روابط آینده دو کشور و همچنین راه های گسترش روابط تجاری و اقتصادی در تمامی زمینه ها، هماهنگي مواضع دو كشور در محافل بينالمللي، همكاري مشترك در زمينههاي مختلف بويژه حمايت از اقتصاد مصر در مرحله آينده، جذب سرمايه گذاريهاي عربي بويژه قطر در مصر و راههاي افزايش تعداد كارگران مصري در قطر طي مرحله آينده پرداختند.
اين نخستين نتيجه سفر رسمي امير قطر به قاهره بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰