مصر هیچ اتهامی علیه ملت فلسطین مطرح نکرده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۰۹۲۷

مصر هیچ اتهامی علیه ملت فلسطین مطرح نکرده است

 جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که مصر از زمان وقوع حادثه رفح تاکنون، هیچ اتهامی را مبنی بردست داشتن شهروندان فلسطینی ساکن نوار غزه در جنایت صحرای سینا مطرح نکرده است است.
به گزارش خبرنگار حوزه بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که مصر از زمان وقوع حادثه رفح تاکنون، هیچ اتهامی را مبنی بردست داشتن شهروندان فلسطینی ساکن نوار غزه در جنایت صحرای سینا مطرح نکرده است است.
 
این جنبش طی بیانیه ای که دکتر صلاح بردویل از رهبران برجسته آن قرائت کرد، خاطر نشان ساخت که پس از وقوع حادثه جنایتکاران رفح، جنبش و دولت حماس در معرض حملات رسانه ای به منظور تخریب وجهه شان بوده اند، اما تمامی این اتهام افکنی ها کذب محض و بی پایه و اساس است که رژیم صهیونیستی با هدف ایجاد اختلاف میان نوار غزه و کشور دوست و برادر مصر آنها را طراحی می کند.
 
در ادامه این بیانیه آمده است که ما به آگاهی و هشیاری مقامات مصری و قدرت آنها برای شناسایی عاملان واقعی این حادثه و تبرئه طرف های بی گناه در معرض اتهام اطمینان داریم.
 
حماس همچنین اعلام کرد که تونل های منطقه مرزی رفح برای مقابله با وضعیت اضطراری ناشی از محاصره ظالمانه رژیم صهیونیستی علیه غزه و تقویت ایستادگی و پایداری ساکنان غزه حفر شده بودند و بهترین جایگزین برای آنها بازگشایی گذرگاه رفح برای تردد کالا و مسافر از طریق آن است.
 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار