کد خبر:۲۰۱۱۹۲
ارتش پاکستان آماده حمله به وزیرستان است
وزیر دفاع آمریکا به نقل از فرمانده ارتش پاکستان از آمادگی نیروهای نظامی ایت کشور برای حمله به مناطق مرزی وزیرستان خبر داده است.
به گزار خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از سی ان ان، لئون پانتا وزیر دفاع ایالات متحده به نقل از فرمانده ارتش پاکستان از آمادگی نیروهای نظامی پاکستان برای حمله به مناطق قبیله ای پاکستان واقع در وزیرستان شمالی خبر داد.
لئون پانه تا گفت هدف اصلی این عملیات علیه طالبان پاکستان است.
وزیر دفاع آمریکا گفت که از زمان دقیق این حمله اطلاعی ندارد، ولی این حمله بزودی انجام خواهد گرفت. پانهتا افزود که در ماههای گذشته مناسبات آمریکا با پاکستان آشکارا بهبود یافته است.
دولت آمریکا پیشتر آنچه را که خودداری رهبران پاکستان در مقابله موثر با نیروهای طالبان و متحدان آنان در پاکستان می داند مورد انتقاد قرار داده بود و گفته بود که شورشیان مخالف دولت افغانستان عملیات خود را از پایگاه هایی در داخل خاک پاکستان سازماندهی و هدایت می کنند.
پانتا در اشاره به تعلل پاکستان در هدف قرار دادن نیروهای طالبان، گفته است که مقامات پاکستانی در این مورد بسیار صحبت کرده اند و افزود صراحتا بگویم، تقریبا امیدی نداشتم که در این زمینه اقدام عملی صورت گیرد اما به نظر می رسد که پاکستانی ها سرانجام تصمیم دارند دست به کار شوند.
این مناطق همواره مامن امنی برای فعالیت های گروه های تروریستی بویژه القاعده و طالبان محسوب می شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰