الجزيره: مردم رژيم صهيونيستي كمتر به صلح با فلسطينيان فكر مي كنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۱۲۰

الجزيره: مردم رژيم صهيونيستي كمتر به صلح با فلسطينيان فكر مي كنند

مانور نامزدهاي انتخابات رژيم صهيونيستي روي تهديدات خارجي باعث شده است تا مسئله صلح با فلسطينيان از نظر اسرائيلي ها بي ارزش شود.

به گزارش گروه بين الملل «شبکه خبر دانشجو» به نقل از شبكه تلويزيوني الجزيره، با وجود اينكه حزب كاديما به رهبري ليوني توانسته با اختلاف جزئي از حزب ليكود نتانياهو جلو بيفتد؛ اما در دنياي بسيار پيچيده سياست رژيم صهيونيستي معلوم نيست كه اين پيروزي به نخست وزيري ليوني منتهي شود.

همه نامزدهاي شركت كننده در انتخابات اسرائيل به نوعي خود را قهرمان امنيت ملي اسرائيل معرفي كردند در واقع آنچه كه مبارزات انتخاباتي اسرائيل را به پيش برد.

طرح پياپي اين تهديدات در مبارزات انتخاباتي باعث شد تا اسرائيلي ها ديگر از مفهوم گفت وگو با فلسطينيان خسته شوند.

اين هجدهمين انتخابات در تاريخ كوتاه شصت و يك ساله تشكيل رژيم صهيونيستي است، تنها تفاوت اين انتخابات با انتخابات گذشته برگزاري زودهنگام آن بوده است زيرا ايهود اولمرت، نخست وزير رژيم صهيونيستي مجبور شده به علت اتهامات فساد استعفا كند.

حال دولت آينده رژيم صهيونيستي در دست حزبي است كه بتوانند با تشكيل ائتلاف اكثريت كرسي هاي كنست را بدست آورد كه اين كار براي ليوني بسيار دشوار است زيرا حزب او در جناح ميانه قرار دارد كه هم اكنون اقليت است./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار