اجلاس سران جنبش عدم تعهد رژیم صهیونیستی را خشمگین ساخت
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۳۳۱۹
روزنامه یدیعوت أحرونوت؛

اجلاس سران جنبش عدم تعهد رژیم صهیونیستی را خشمگین ساخت

روزنامه عبری زبان یدیعوت أحرونوت گزارش داد که، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از مشارکت گسترده کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در شانزدهمین اجلاس این جنبش در تهران بسیار خشمگین است.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از المنار، روزنامه عبری زبان یدیعوت أحرونوت گزارش داد که نخست وزیر رژیم صهیونیستی از مشارکت گسترده کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در شانزدهمین اجلاس این جنبش در تهران بسیار خشمگین است.
 
روزنامه عبری زبان یدیعوت أحرونوت نوشت؛ بنیامین نتانیاهو که از مشاهده حضور گسترده 120 عضو جنبش عدم تعهد در تهران به خشم آمده است، مدعی شد که مشارکت این کشورها در اجلاس تهران ننگی برای انسانیت است.
 
این در حالی است که علی رغم مخالفت آمریکا و تحت فشار گذاشتن بسیاری از کشورهای عضو عدم تعهد و حتی دبیر کل سازمان ملل، این اجلاس با مشارکت گسترده سران عضو و حضور بان کی مون دبیر کل سازمان ملل به کار خود ادامه داد.
پربازدیدترین آخرین اخبار