بازي سه ضلعي اصلاح طلبان، نمايشي براي فريب است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۴۰۶
رامين در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

بازي سه ضلعي اصلاح طلبان، نمايشي براي فريب است

رامین؛ کارشناس مسائل سیاسی گفت: به نظر مي رسد بازي سه ضعلي كه امروز كروبي، خاتمي و ميرحسين ارائه مي دهند نمايشي از انديشه تكثرگرايي در جريان چپ است که براي فريب جبهه مقابل بايد ارزيابي شود.

محمدعلي رامين در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در مورد حضور سه نامزد از جبهه اصلاحات در انتخابات دهم رياست جمهوري گفت: به احتمال زياد اين نمايش تكثرگرايي در نيمه راه ناتمام مانده، و بايد يك فرد از اين سه نفر در مقابل رئيس جمهور ملت ايران به ميدان رقابت وارد شود و دونفر ديگر با شگردهاي تبليغاتي و بهره گيري از اعتماد بدست آمده نقش خود را براي حمايت از آن يك نفر ايفا كنند.

وي در ادامه گفت: آنچه در اين نمايش مهم است، فريب افكار عمومي و به بازي گرفتن زمان قبل از موعد تبليغات است، تا فرصت تجزيه و تحليل عملكردهاي گذشته اين سه نفر از منتقدان و روشنگران اجتماعي سلب شود و همه منتقدان در صبر و انتظار براي ارزيابي فرد نهايي بلاتكليف بمانند.

رامين در ادامه خاطرنشان كرد: پيشنهاد بنده به رسانه هاي آگاه و خير خواه جامعه اين است كه پرونده عملكرد ساله هاي دور و نزديك اين افراد را براي مخاطبان خود بررسي كنند تا مثلاً معلوم شود كه ميرحسين موسوي چرا در خلال 20 سال گذشته با اين فراز و فرودهاي پر التهاب حتي يك بار براي موضع گيري شايسته شرايط گذشته احساس تكليف نكردند.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به ورود ميرحسين به عرصه انتخابات اظهار داشت: چرا امروز كه مسير پر پيچ و خم گذشته بعد از دولت هاي كارگزاران و مشاركت در صراط انقلاب اسلامي قرار گرفته است ايشان براي ورود به عرصه سياست احساس تكليف كرده است؟

وي در پايان گفت: چرا وي در شرايط سخت اواخر عمر امام خميني (ره) از نخست وزيري استعفا داد؟ و بسياري سئوالات بي پاسخ كه بايد طرح و مورد پاسخگويي قرار گيرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار