کد خبر:۲۰۴۰۷۲
بازداشت يك معترض مدني در عربستان
منابع رسمي در عربستان اعلام كردند ماموران امنيتي اين كشور يك معترض شاخص مدني در شرق اين كشور را بازداشت كردهاند.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از سي ان ان، نيروهاي امنيتي سعودي يك معترض و فعال شاخص مدني را در شهر العواميه در شرق عربستان بازداشت كردند.
منابع خبري رسمي در عربستان اعلام كردند حسين حسن آل ربيع را كه يكي از 23 نفري است كه به اتهام فعاليت هاي ضد حكومتي تحت بوده است، بازداشت كرده اند.
گزارش اين منابع حاكي از اين است كه ماموران امنيتي در حين بازداشت وي اقدام به تيراندازي به وي كرده اند كه منجر به زخمي شدن او از ناحيه پا شده است.
وزارت كشور عربستان در اوايل سال جاري ميلادي ليستي شامل اسامي 23 نفر را منتشر كرد كه آنان را متهم به تلاش براي شورش كرده بود.
مناطق شرقي عربستان كه اقليت شيعه در آن ساكن بوده و شاهد تبعيض هاي اجتماعي، سياسي و اقتصادي از سوي سعودي ها مي باشد، طي يك سال گذشته صحنه اعتراضات مداوم عليه حكومت سعودي بوده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰