مخالفت جنبش الوفاق با احکام صادره از سوی دادگاه آل خلیفه
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۴۱۷۸

مخالفت جنبش الوفاق با احکام صادره از سوی دادگاه آل خلیفه

مسئول جنبش الوفاق بحرین احکام صادره بر علیه بیست تن از معترضین بحرینی را توسط دادگاه هال آل خلیه محکوم کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پرس تی وی، جنبش الوفاق بحرین احکام صادره بر علیه بیست معترض این کشور را ظالمانه اعلام و آن را محکوم کرد.

دادگاهی در بحرین امروز حکم هایی را که قبلا دادگاه نظامی بحرین درباره بیست نفر از رهبران اعتراضات سال گذشته صادر کرده بود تائید کرد.

داره امور رسانه ها در بحرین اعلام کرد، هشت نفر از بیست فردی که حکم دادگاه نظامی درباره آنها تائید شده است به حبس ابد محکوم شده اند که عبدالهادی الخواجه فعال حقوقی و حسن مشیمع از رهبران مخالفان از جمله آنان هستند.

معاون سیاسی دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین نیز تایید شدن حکم حبس سران مخالفان رژیم بحرین را ظالمانه توصیف کرد.

خلیل ابراهیم المرزوق  گفت: خانم ناوی پیلای رئیس سازمان عفو بین الملل عملکرد دستگاه قضایی بحرین را ظالم توصیف کرده و از عدالت گم شده در بحرین سخن گفته است.

سازمان دیده بان حقوق بشر نیز اعلام کرده است در بحرین عدالت وجود ندارد. در گزارش کمیته تحقیق بین المللی درباره حوادث بحرین به ریاست بسیونی آمده است کسانی که حکم محکومیت آنان صادر شده است شخصیت ها و فعالان سیاسی و حقوقی هستند که در معرض انواع مختلف شکنجه بوده اند و از آنان زیر شکنجه اعتراف گرفته شده است و هیچ مدرکی علیه آنان وجود ندارد.
 
به گفته وکلای معترضان زندانی، 8 تن از این افراد به زندان دو سال و نیم محکوم شده اند که در این بین اسامی چهره های برجسته ای نیز به چشم می خورد.
 
این وکلا در مصاحبه با شبکه فرانس پرس عنوان کردند که، این احکام در حالی از سوی دادگاه صادر شده است که بسیاری از این متهمان حتی در جلسه دادگاه حضور نداشته اند.

اتهامات این افراد مواردی از قبیل: تشکیل گروههای تروریستی برای سرنگونی رژیم و توطئه علیه دولت مرکزی بوده است که از جمله افرادی که این اتهامات به وی زده شده است عبدالهادی الخواجه فعال حقوق بشر در بحرین می باشد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار