دولت آمریکا خواستار محاکمه عادلانه رئیس سابق اطلاعات لیبی شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۴۴۴۰

دولت آمریکا خواستار محاکمه عادلانه رئیس سابق اطلاعات لیبی شد

دولت آمریکا خواستار برگزاری محاکمه عادلانه عبد الله السنوسی رييس سابق دستگاه اطلاعاتی ليبی شد از سوی دولت این کشور شد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از قدس العربی، دولت آمریکا خواستار برگزاری محاکمه عادلانه عبد الله السنوسی رييس سابق دستگاه اطلاعاتی ليبی شد از سوی دولت این کشور شد.
 
پاتريک ونتريل جانشين سخنگوی وزارت خارجه آمريکا، خواستار محاکمه عادلانه و درمان عبد الله السنوسی رييس سابق دستگاه اطلاعاتی ليبی و عدم تحویل وی به دادگاه جنایی بین الملل شد.
 
 
جانشين سخنگوی وزارت خارجه آمريکا در ادامه گفت: عبدالله السنوسی از سوی دادگاه بين المللی کيفری به اتهام جنايت عليه بشريت تحت تعقيب بين المللی است و واضح است که باید محاکمه شود.
 
گفتنی است که السنوسی از نزديک‌ترين چهره‌های سياسی به معمر قذافی در حکومت پيشين ليبی محسوب‌ می‌شد که به دنبال سرنگونی قذافی به موريتانی گريخت اما دولت اين کشور او را شش ماه پيش به جرم ورود غير قانونی به اين کشور بازداشت کرد و روز چهارشنبه تحويل مقامات ليبی داد.
پربازدیدترین آخرین اخبار