کد خبر:۲۰۴۸۵۴
كلينتون: با مسكو بر سر سوريه به توافقي نرسيدهايم
كلينتون، وزير خارجه آمريكا كه به روسيه سفر كرده است، نسبت به توافق با روسها بر سر سوريه اظهار بدبيني كرد.
به گزارش خبرنگار حوزه بينالملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از الجزيره، كلينتون نسبت به رسيدن به توافقي با مسكو در مورد سوريه اظهار بدبيني كرد.
كلينتون بعد از گفت و گو با لاوروف، همتاي روسي اش در روسيه گفت: اگر واقع گرا باشيم بايد بپذيريم كه ما و روس ها به توافقي در مورد سوريه نرسيده ايم و شايد وضعيت به همين صورت ادامه يابد.
وزير خارجه آمريكا تاكيد كرد: مذاكراتش با مقامات روسي به نتيجه اي نرسيده و موارد اختلاف همچنان باقي است.
وي با اشاره به مواضع قبلي آمريكا در مورد حل بحران سوريه گفت: ما همچنان بر تصميمات قبلي مبني بر لزوم خروج بشار اسد از قدرت هستيم.
كلينتون همچنين با بيان اينكه آمريكا به دنبال توافق با روسيه در مورد فشار بر دولت سوريه از طريق شوراي امنيت است، گفت كه اگر اين شيوه به نتيجه نرسد، ما به اعمال فشار بر دمشق از طريق حمايت از معارضان ادامه مي دهيم.
از سوي ديگر لاوروف با انتقاد از اعمال فشارها و تحريم هاي بين المللي عليه سوريه از سوي غربي ها گفت: بار ديگر بحث در مورد حل بحران اين كشور را به شوراي امنيت مي كشاند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰