دادستان مصر مجوز بازداشت عاملان فیلم موهن را صادر کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۶۳۷۵

دادستان مصر مجوز بازداشت عاملان فیلم موهن را صادر کرد

دادستان کل مصر مجوز دستگیری عاملان فیلم موهن به پیامبر اسلام(ص) و همچنین عامل قرآن سوزی را صادر کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از راشا تودی، دادستان کل مصر مجوز دستگیری عاملان فیلم موهن به پیامبر اسلام که با اعتراضات گسترده در جهان اسلام مواجه شد و همچنین عامل قرآن سوزی را صادر کرد.

دفتر دادستان کل مصر در این رابطه اعلام كرد: دادستان مصر مجوز دستگیری عامل قرآن سوزی و همچنین هفت مصری مسیحی دیگر که در تهیه فیلم موهن نقش داشته اند را به اتهام آسیب به وحدت ملی، توهین به ارزش های اسلامی و گسترش مطالب کذب صادر كرده است که همه این اتهام ها می تواند با مجازات اعدام مواجه شود.

لازم به ذکر است، در بیانیه دفتر دادستان کل مصر همچنین عنوان شده است که اسم ناکولا، از مصریان مسیحی ساکن در کالیفرنیا نیز در میان این افراد وجود دارد.
 
 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار