غرور ملي ايرانيان «نه» بزرگ به دخالت‌هاي مستكبران است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۰۴
طيبه صفايي:

غرور ملي ايرانيان «نه» بزرگ به دخالت‌هاي مستكبران است

منتخب مردم در هشتمين دوره مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: غرور ملي ايرانيان «نه» بزرگ به دخالت‌هاي مستكبران است.

دكتر طيبه صفايي در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «شبكه خبر دانشجو»، در خصوص سخنان اخير مقام معظم رهبري در جمع مردم شیراز، مبني بر تاثيرگذاري روز افزون انقلاب اسلامي در مجامع بين المللي گفت: خودباوري و حفظ هويت دو راهبرد عمقي و اساسي انقلاب اسلامي است كه در طول سه دهه انقلاب منجر به ظهور و بروز آحاد ملت در عرصه‌هاي مختلف سياسي، فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي شده است.

وي با اشاره به اينكه نمونه‌اي از نوآوري و شكوفايي پس از انقلاب، بحث دستيابي به انرژي هسته‌اي و سلول‌هاي بنيادي است، گفت: زنان در طول اين سه دهه حضور پرشور و گسترده‌اي در عرصه‌هاي علمي و دانشگاهي از خود نشان داده‌اند كه همگي نشانه تحقق خودباوري در ملت ايران است.

منتخب مردم در هشتمين دوره مجلس شوراي اسلامي ضمن اشاره به خلاقيت‌ و ابتكار جوانان در عرصه‌هاي مختلف اظهار داشت: افتخار آفريني و ارتقاي جايگاه جمهوري اسلامي در عرصه بين المللي غرور ملي ايران را به نمايش گذاشته است.

صفايي تصريح كرد: ارتقاي جايگاه ايران با اتكا به خودباوري عاملي است كه ايادي استكبار از آن به خشم آمدند، لذا به بهانه‌هاي واهي همچون دستيابي به سلاح‌هاي هسته‌اي سعي مي كنند در مقابل پيشرفت ايران سنگ اندازي كنند.

وي با تاكيد بر اينكه خودباوري و غرور ملي دو عاملي است كه استكبار جهاني را به وحشت انداخته، افزود: مقام معظم رهبري نيز در فرمايشات اخير خود خشم و عصبانیت استكبار جهاني را از اين بعد مورد بررسي قرار دادند.

منتخب مردم در هشتمين دوره مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: تحقق خودباوري و حفظ هويت اسلامي و ايراني ديگر جايی براي نفوذ تهاجم فرهنگي دشمنان باقي نگذاشته است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار