آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۲۰۸۳

انفجار های تروریستی بغداد 90 کشته و 600 زخمی برجای گذاشت

منابع خبری اعلام کردند که در انفجارهای امروز بغداد 90 کشته و بیش از 600 زخمی شده اند.
انفجار های تروریستی بغداد 90 کشته و 600 زخمی برجای گذاشت

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از العالم،  منابع خبری اعلام کردند که در انفجارهای امروز بغداد  90 تن کشته و بیش از 600 نفر زخمی شده اند.  

 

این حادثه تروریستی در اثر انفجار   شش دستگاه خودروی بمب گذاری شده در منطقه الشعله در شمال بغداد رخ داده است.

 

گفتنی است با نزدیک شدن به ماه محرم و تکاپوی دسته‌های عزاداری در عراق برای گرامیداشت این ایام، انفجارهای تروریستی در این کشور افزایش یافته است.

 

 گفتنی است که روابط بغداد و آنکارا به دلیل دخالت‌های روزافزون ترکیه در امور داخلی عراق به خصوص پس از سفر بدون اجازه احمد داوود اوغلو به اقلیم کردستان و شهر کرکوک به شدت بحرانی شده است تا جایی که کمیسیون سیاست خارجی مجلس عراق خواستار قطع روابط سیاسی با ترکیه شد و عده ای این حوادث را به ترکیه ربط می دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار