میزگرد آزاداندیشی «سبک زندگی دینی و شادی و نشاط» در دانشگاه یاسوج برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۳۵۶۷

میزگرد آزاداندیشی «سبک زندگی دینی و شادی و نشاط» در دانشگاه یاسوج برگزار شد

دانشگاه یاسوج روز گذشته میزگرد آزاداندیشی «سبک زندگی دینی و شادی و نشاط» از سلسله نشست‌های آزاداندیشی را در این دانشگاه برگزار کرد.
میزگرد آزاداندیشی «سبک زندگی دینی و شادی و نشاط» در دانشگاه یاسوج برگزار شد

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، میزگرد آزاداندیشی «سبک زندگی دینی و شادی و نشاط» از سلسله نشست های آزاداندیشی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه یاسوج روز گذشته در این دانشگاه  برگزار شد.


در این نشست که با حضور دانشجویان دختر و پسر دانشگاه برگزار شد، سعی بر این شد تا پیرامون چهار پرسش در رابطه با نشاط و شادی در اسلام و سبک زندگی اسلامی بحث شده و به نتیجه گیری برسند.


این میزگرد که با داوری حجت الاسلام کریمی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه یاسوج برگزار شد، سوالاتی در خصوص تعریف شادی و نشاط، لازمه داشتن زندگی شاد و حقیقی چیست؟، آیا زندگی دینی زندگی بانشاطی است؟ و راهکارهای دین برای شادزیستن چیست؟ مورد بررسی و تحلیل دانشجویان قرار گرفت.


در پایان این مراسم کریمی، ضمن پاسخگویی به سوالات به جمع بندی این میزگرد پرداخت.

پربازدیدترین آخرین اخبار