کد خبر:۲۱۴۱۷۶
نشست خبری بیستمین دوره هفته کتاب؛

اللهیاری: استان‌ها حضور فعالی در این دوره هفته کتاب دارند

دبیر ستاد برگزاری بیستمین دوره هفته کتاب گفت: در این دوره از هفته کتاب، استان‌های کشور دست پر حضور خواهند داشت و برنامه‌های مطلوبی ارائه می‌دهند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، محمد اللهیاری در نشست خبری بیستمین دوره هفته کتاب که امروز، دوشنبه، 15 آبان ماه در ساختمان فجر برگزار شد، گفت: بیستمین دوره هفته کتاب با شعار «کتاب یار ماندگار» از 20 تا 27 آبان ماه سال جاری در سراسر کشور برگزار می‌شود. 


دبیر ستاد برگزاری بیستمین دوره هفته کتاب افزود: در این دوره از حضور حداکثری دستگاه‌های فرهنگی برخوردار هستیم.


وی ادامه داد: وزارت ارشاد یک نهاد هماهنگ‌کننده است، بنابراین در این دوره شاهد مشارکت تعداد زیادی از ارگان‌ها و سازمان‌های مرتبط در این حوزه خواهیم بود.


اللهیاری هدف از برگزاری هفته کتاب را ترغیب و تشویق سازمان‌ها، ارگان‌ها و تشکل‌های صنفی به کتابخوانی دانست و تصریح کرد: سعی ما این است تا فرهنگ کتاب و کتابخوانی در بین مردم رواج پیدا کند.


دبیر ستاد برگزاری بیستمین دوره هفته کتاب با بیان اینکه هزار نفرساعت در برگزاری این دوره از هفته کتاب فعالیت شده است، اضافه کرد: در این دوره، استان‌های کشور دست پر حضور خواهند داشت و برنامه‌های مطلوبی ارائه خواهد شد.


وی تصریح کرد: امیدوارم مردم نقاط محروم و کم برخوردار بیشتر با فرهنگ کتاب و کتابخوانی عجین شوند.


اللهیاری علت نامگذاری این دوره از هفته کتاب را پررنگ کردن سنت کتابخوانی، انس با کتاب، توجه بیشتر به منویات مقام معظم رهبری و برنامه‌های شورای فرهنگی کشور در این زمینه عنوان کرد.


دبیر ستاد برگزاری بیستمین دوره هفته کتاب از برگزاری مراسم تجلیل از خادمان نشر، تکریم کتابداران و خانواده سرآغاز پیوند با کتاب خبر داد.


وی اولویت نامگذاری را بر اساس سبک زندگی، ارتقا و اصلاح آن، اهمیت قرآن به کتاب و تقویت روحیه مقاومتی عنوان کرد.


اللهیاری در پایان خاطرنشان کرد: محتوا و پوشش برگزاری هفته کتاب در سطح ملی خواهد بود که امیدوارم آغازی باشد تا فضیلت و سنت کتاب و کتابخوانی رواج یابد.

برچسب ها:
SNN.ir
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار