رسانه سلاح مقابله با دشمن در جنگ نرم است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۴۳۵۰
یک کارشناس رسانه:

رسانه سلاح مقابله با دشمن در جنگ نرم است

یک کارشناس رسانه در دانشگاه پیام نور گرگان گفت: رسانه سلاح مقابله با دشمن در جنگ نرم است و مانع تاثیرگذاری افکار نادرست بر اذهان مردم می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان، حجت الاسلام عبداللهی روز گذشته در نشست فرهنگی- سیاسی با دانشجویان دانشگاه پیام نور گرگان تصریح کرد: هدف دشمن تاثیرگذاری بر افکار و باورهای ملت بدون استفاده از ابزارهای جنگی است؛ از این رو رسانه می‌تواند نقش موثری در مقابله با تهاجمات فرهنگی داشته باشد.


وی افزود: شبیخون فرهنگی به اشکال مختلف علیه ملت مسلمان در زمینه هنر، سینما و ادب آغاز شده است و لازم است دانشجویان و فرهنگیان با این ابزارها آشنا شوند و سواد رسانه‌ای خود را بالا ببرند.


 کارشناس رسانه در دانشگاه پیام نور گرگان بیان کرد: قرن 21 قرنی است که بایدتمامی انسان‌ها در یک راه درست و هدف واحدی پیش روند؛ چرا که بعضی از مستکبران برای قدرت طلبی در جهان و مکتب خود دست به اقداماتی می‌زنند که در عرصه جهان قابل قبول نیست.


 عبداللهی گفت: ایران هسته‌ای، ایران حامی تروریسم، ایران منکر آزادی بیان از جمله بهانه‌ها و اتهامات دشمن برای کنترل کشور است؛ اما باید بدانند ایران سخت‌افزاری است، با مردمانی تربیت شده که توان پردازش کردن دارد.


وی در پایان خاطرنشان کرد: ایران دارای پیشینه عمیق فرهنگی در ایجاد یک ابرقدرت اسلامی است که تبدیل شدن آن به ابرقدرت خاورمیانه باعث هراس دشمن شده است. 
 

پربازدیدترین آخرین اخبار