به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از حیا، اولین جلسه نهی از منکر مسئولین با حضور چهار تن از مسئولان ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر توسط جنبش دانشجویی حیا در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.
در این جلسه که روز گذشته در فضایی چالشی با حضور جمعی از دانشجویان آمر به معروف و اعضای جنبش دانشجویی حیا در ساختمان پانزده خرداد دانشگاه علم و صنعت برگزار شد یکی از مهم ترین دغدغه های مقام معظم رهبری، یعنی «امر به معروف و نهی از منکر مسئولین» پیگیری شد و طی آن بعد از توضیحات مسئولان ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر مطالبات و ابهامات برادران و خواهران دانشجو نسبت به عملکرد و وظایف این ستاد در قالب پرسش هایی مطرح شد.
مسئولین حاضر در این جلسه عبارت بودند از بازرگان، مدیر بخش رسانه ها، محمدخانی مدیر بخش آموزش، توانا، مدیر بخش پژوهش و رضوی، مدیر بخش تبلیغات ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر که بعد از ارائه ی گزارشی تفصیلی از عملکرد و شرح وظایف ستاد و صحبت پیرامون مسئله ی امر به معروف و نهی از منکر به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.
مسئولین ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر پس از تشریح جایگاه حقوقی این ستاد و قرائت بخش هایی از بیانات مقام معظم رهبری در مراسم افتتاح این ستاد در سال 1372 ، توضیحاتی پیرامون بودجه حداقلی و تعداد کم کارکنان آن مرکز ارائه دادند و از بی مهری مجلس و دولت و دیگر دستگاه ها به این فریضه ی الهی گلایه هایی را ابراز داشتند.
ایشان همچنین تاکید کردند وظیفه ی این ستاد به هیچ عنوان اجراء امر به معروف و نهی از منکر نیست بلکه طبق اساس نامه، این مجموعه متولی احیاء امر به معروف و نهی از منکر است.
در بخش بعدی برنامه، حاضران در جلسه سوالاتی را با موضوعات مربوط به حوزه ی این ستاد مطرح کردند.
محور کلی این پرسش ها عبارت بود از:
احساس کم کاری مفرط از جانب ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر
عدم وجود روحیه ی جهادی و انقلابی و تبدیل ستاد به فضای کارمندی و حتی عدم درک مفهوم مدیریت جهادی علیرغم تاکید مکرر مقام معظم رهبری.
عدم ایجاد زیرساخت حقوقی و اعتباری مناسب پس گذشت نوزده سال از شروع به کار این مجموعه.
عدم تاثیر قابل قبول بعد از نوزده سال فعالیت این ستاد.
اطلاع رسانی ضعیف در مورد فعالیت های انجام شده این ستاد.
غیرقابل باور بودن ادعای عدم نفوذ حقوقی و مالی، علیرغم حضور مسئولان عالیرتبه ی کشوری و استانی از جمله ائمه جمعه، استاداران، فرماندهان سپاه و… در این ستاد.
هدر رفتن استعدادهای جوان و علاقه مند موجود در شهرستان های مختلف به دلیل رکود انگیزه و فعالیت ستاد.
نبود سیستم استعدادیابی و فراهم نکردن بستر رشد و کادرسازی برای احیای فریضهی امر به معروف و نهی از منکر.
دور بودن از متن جامعه و عدم استفاده از روش های به روز و مخاطب پسند.
در این زمینه پاسخ هایی نیز توسط مسئولین با محور های زیر داده شد:
علیرغم پیگیری هایی که در سطح دولت و مجلس صورت پذیرفته، هنوز ردیف بودجه ای برای فعالیت های این ستاد تعریف نشده و جایگاهی قانونی و حقوقی آن تقویت نگشته است.
کمبود نیروهای متخصص و دغدغه مند و تلاش در جذب از طریق فراخوان ها و جلسات صورت گرفته و عدم نتیجه گیری قابل قبول.
دفاع از حجم قابل قبود کارهای انجام گرفته (معرفی چند کتاب و کتابچه ی چاپ شده در زمینه ی امر به معروف و نهی از منکر علی رغم نداشتن بودجه)
اشاره به این نکته که تشکل هایی مانند جنبش دانشجویی حیا، ثمره ی کار نوزده ساله ی ستاد می باشند که باعث تعجب و خنده ی حضار شد!
دفاع از ستاد در مورد نداشتن روحیه جهادی و بیان این مطلب که روحیه ی جهادی منافی فعالیت علمی و برنامه ریزی شده است!
در انتها به دلیل کمبود وقت با وجود پرسش های متعدد، جلسه با تشکر از مسئولان به خاطر حضور در این جمع و درخواست برای جلسات بیشتر به پایان رسید.