به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از الجزیره، کریس پاتن، رئیس هیئت امنای بی بی سی، نسبت به افزایش بحران حرفه ای و بی اعتبار شدن این رسانه حیاتی وابسته به دولت انگلیس هشدار داد.
وی تاکید کرد در صورتی که تغییرات جدی ساختاری و مدیریتی در این رسانه ایجاد نشود، مقابله با این بحران سخت خواهد شد.
در حالی که جرج انتویسل به دنبال پخش گزارشی از دست داشتن یکی از سیاستمداران انگلیسی در آزار جنسی کودکان، از محتوای این برنامه اظهار بی اطلاعی کرده و استعفا داده است، مقامات بریتانیایی و مدیران بی بی سی نسبت به بی اعتبار شدن این رسانه درمیان افکار عمومی ابراز نگرانی کرده اند.
کریس پاتن که خود پیش از این از شخصیت های بلندپایه حزب محافظه کار انگلیس به رهبری دیویدکامرون، نخست وزیر، بوده است، با اشاره به اینکه اعتبار بی بی سی به افکار عمومی متکی است، گفت: در صورت از دست رفتن این اعتبار همه چیز به پایان می رسد.
وی تاکید کرده است که مجموعه رسانه ای بی بی سی باید تلاش کند با این خطر بی اعتمادی به ویژه در رقابت با کمپانی رسانه ای رابرت مرداک، که به دنبال بهره برداری از این بحران به نفع خویش است، مقابله کند.
به دنبال فضاحت رسانه ای بی بی سی و استعفای مدیرکل آن، انتظار می رود طی هفته های آینده شاهد برکناری های تازه ای در سطوح مدیریتی بی بی سی باشیم.
بی بی سی به عنوان قدیمی ترین رسانه دولتی در انگلیس دارای هشت شبکه تلویزیونی و بیش از پنجاه شبکه رادیویی به زبان های مختلف است که بیش از 22 هزار نفر در آن مشغول به کاربوده و مهم ترین ابزار رسانه ای سیاست های دولت انگلیس در جهان به شمار می رود.