آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۵۴۲۴
حجت‌الاسلام ذوالنور:

مقابله علامه طباطبایی با التقاط فکری قبل از انقلاب برای جامعه بسیار مفید بود

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: مقابله علامه طباطبایی با مارکسیسم و جلوگیری از التقاط فکری در دوران قبل از انقلاب برای جامعه بسیار موثر و مفید بود.

حجت الاسلام ذوالنور در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در قم، با اشاره به اینکه شخصیت های دینی هر کدام در ابعاد مختلفی رشد پیدا می کنند، تصریح کرد: بعضی در چند بعد و برخی در یک بعد صاحب نظر بوده و متخصص می شوند.

 

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به اینکه علامه طباطبایی ویژگی های خاصی را در خود پرورش داده بود، اظهار داشت: عرفان، خودسازی، خلوت عاطفه، مهربانی و شجاعت را می توان از ویژگی های بارز این استاد دانست.

 

وی با بیان اینکه هر شخصیتی می تواند بر یک بعد تمرکز داشته باشد، ابراز داشت: علامه طباطبایی در همه مسائل صاحب نظر بود و می توانست حوزه های مختلفی را مورد بررسی قرار دهد.

 

ذوالنور با تاکید بر اینکه شیخ عبدالکریم حائری می توانست انقلاب را به پیروزی برساند ولی حوزه علمیه تاسیس نمی شد، ابراز داشت: امام خمینی (ره) نیز فرمودند که اگر در موقعیت حاج شیخ عبدالکریم بودم حوزه را تاسیس می کردم و اگر ایشان جای من بودند انقلاب می کردند.

 

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه عمر علامه را در جهت عرفان، تفسیر و شاگردپروری برای حفظ دین دانست و تصریح کرد: این شخصیت بزرگ عرفانی نسبت به مسائل سیاسی جامعه در مقابل هجمه های دشمنان بی تفاوت نبوده و در تمام زمینه ها ورود کرده است.

 

وی با اشاره به فلسفه و روش رئالیسم علامه طباطبایی گفت: مقابله این عالم بزرگ با مارکسیسم و جلوگیری از التقاط فکری در دوران قبل از انقلاب برای جامعه بسیار موثر و مفید بود.

 

ذوالنور افزود: به نظر علامه طباطبایی شیعه در اسلام به معنای کسی است که در عرفان، فلسفه و همچنین در مسائل دنیا ورود کرده و تخصص داشته باشد.

 

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به اینکه علامه طباطبایی کتاب هایی ساده در مقابل شبهات به نوشتار آورده است، اظهار داشت: تفسیر المیزان کتابی بود که امام زمان (عج) به مدح و تمجید آن زبان گشودند و آن را مورد تایید قرار دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار