دکتر عباس اطمینان در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان گفت: زمینه های ارثی، عفونت ها، وجود سنگ ها و کیست های کلیه، مصرف بعضی از داروها، رژیم های غذایی نامناسب، چاقی و افزایش وزن جزو موارد مهمی است که فرد را مبتلا به بیماری کلیوی می کند.
وی ادامه داد: مصرف غذای سالم، آب، لبنیات کم چرب، میوه و سبزیجات به میزان کافی و انجام ورزش و نداشتن استرس، از راه های پیشگیری از بیماری های کلیوی به شمار می رود.
فوق تخصص نفرولوژی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان تصریح کرد: کسانی که مبتلا به بیماری های فشار خون، دیابت، چاقی، وجود سنگ کلیه و یا میزان غیر طبیعی چربی های خون هستند نیز حتما باید عملکرد و فعالیت کلیه ها یشان را مورد بررسی قرار دهند.
اطمینان گفت: وجود خون در ادرار، فشار خون بالا، ورم بدن، وجود پروتئین در ادرار که در آزمایش ادرار مشخص می شود، وجود درد در ناحیه کلیه، علائمی همانند تهوع، تغییرات حجم ادرار به شکل کاهش و یا افزایش بیش از حد ادرار از علائم ابتلا به بیماری کلیوی به شمار می رود.
وی بیان کرد: بسیاری از بیماری های کلیوی ممکن است بدون علامت باشند و انجام آزمایش های لازم و دوره ای، برای شناسایی و بررسی بیماری های کلیه ضروری است.