مدعیان حقوق بشر چشم‌های خود را به روی وحشی گری‌های اسرائیل بسته‌اند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۵۹۳۶
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان:

مدعیان حقوق بشر چشم‌های خود را به روی وحشی گری‌های اسرائیل بسته‌اند

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان با صدور بیانیه‌ای ضمن محکومیت حملات ارتش غاصب اسرائیل به غزه اعلام کرد: مدعیان حقوق بشر چشم‌های خود را به روی وحشی‌گری‌های اسرائیل بسته‌اند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، در بیانیه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان آمده است: بار دیگر دستان آلوده به خون رژیم غاصب و جعلی صهیونیستی که شجره خبیثه اش ریشه در خون مظلومان عالم دارد نقاب تزویر را از چهره گرگ صهیونیست برداشت و اعتبار ادعای صلح طلب بودن و حمایت از حقوق بشر سازمان های به اصطلاح بین المللی رابه سخره گرفت، سازمان هایی که در پشت درهای بسته شان دیده به روی همه سبوعیت و وحشی گری های این گرگ وحشی بین المللی بسته اند.


این بیانیه می افزاید: آنها که بی شرمانه دفاع ملت مظلوم و بی پناه فلسطین را محکوم، ولی هرگز از اقدامات حیوانی صهیونیست ها حرفی نمی زنند و آن را حق این رژیم خبیث و نحس می دانند و این به وضوح بیانگر این حقیقت است که سازمان بی سامان ملل و شورای برهم زننده امنیتش چون تیغی در دست صهیونیسم مست و وحشی است و مظلومان عالم باید چشم امید از آن ببندند و بدانند دنیای پرفریب امروز و سازمان هایش کمر به خدمت مظهر همه پستی ها و زشتی ها یعنی رژیم جعلی صهیونیستی بسته و برای خوش خدمتی به این جرثومه فساد براحتی خون مظلومان را پایمال می کند. 


جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان در این بیانیه تصریح کرده است: اما با این وجود دل امت اسلام از چیز دیگری خون است از سکوت سنگین و مرگبار سران مرتجع عرب این کوه های چربی و نفت و دلار حرام! که در کمال بی شرمی و قساوت ناشی از ترسشان از اردوگاه استکبار و سرسپردگی شان به خواب مرگ رفته اند.


این بیانبه خاطرنشان کرده است: ما اعضای تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان نقض یکطرفه آتش بس از سوی صهیونیسم وحشی و حملات وحشیانه به مردم مظلوم غزه و سکوت سازمان های بین المللی و سران مرتجع عرب را محکوم و می گوییم دیر یا زود بساط ظالمان درهم پیچیده می شود و ننگ و روسیاهی آن برای ظالمان و همدستانشان خواهد ماند.

پربازدیدترین آخرین اخبار