حجت الاسلام حسینی امروز در حاشیه مراسم دسته روی در دانشگاه مازندران در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» با اشاره به اهمیت عاشورا و محرم خاطرنشان کرد: اتفاقاتی که در کاروان حضرت سیدالشهدا (ع) از لحظه حرکت به سمت سرزمین کربلا تا پایان رخ داد یک تاریخ و منظومهای از بالاترین مرتبه فضایل انسانی برای جامعه بشری است.
وی تصریح کرد: ایثار و از خودگذشتگی امام حسین(ع) و یارانش در بالاترین حد ممکن بود و در واقع هرچه خوبی و فضایل باید در جامعه بشری باشد در این واقعه بهخوبی مشاهده میشود.
حسینی با تاکید بر لزوم عبرت گرفتن از عاشورا اذعان داشت: درسهای عمیق و فراوانی در حوزههای مختلف و فضای زیبای عقلانیت و شور و احساس توام با هم در این واقعه ترسیم شده است.
مسئول نهاد رهبری دانشگاه مازندران در ادامه با تاکید بر اینکه فرهنگ عاشورا یکی از سرمایههای اصلی است، تصریح کرد: فرهنگ عاشورا نه تنها سرمایه بلکه همواره پشتیبان ما بوده است.
وی یادآور شد: ما با اتکای به فرهنگ عاشورا با رژیم منحوص پهلوی مبارزه کردیم و انقلاب را به ثمر رساندیم و در هشت سال دفاع مقدس نیز به برکت همین فرهنگ تعالی بخش مبارزه کردیم.
حسینی با بیان اینکه امروز نیز در مقابله با هجمه سنگین دشمن در همه جبههها اعم از فرهنگی، اقتصادی و سیاسی با تکیه بر فرهنگ عاشورا مقاومت کردیم، ابراز داشت: انس ما با امام حسین(ع) و استفاده ما از فرهنگ عاشورایی ما را در تحکیم مبانی انقلاب و حفظ ارزشها و تداوم آن کمک میکند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه ایامی که در آن قرار داریم ایام امام حسین(ع) و ایامی متعلق به بسیج و بسیجیان غیرتمند است، اظهار کرد: بسیج مسیر سرخ عاشورا را در این عصر حساس مجددا احیا کرد و احیای فرهنگ عاشورا منجر به احیای تفکر اسلام ناب محمدی شد.
مسئول نهاد رهبری دانشگاه مازندران با تاکید بر اینکه امروز مکتب حیات بخش اسلام مکتب الهام بخش و امید بخش است، افزود: ما به برکت این فرهنگ، فرهنگ انتظار را تبیین کردیم و در معرض مردم و در مسیر حرکت معنوی و دینی مردم قرار دادیم.
وی با بیان اینکه امروز بحمدالله فرهنگ مهدویت و انتظار افق آینده و دسترس مردم دنیاست خاطرنشان کرد: همه کسانی که به دنبال حق و حقیقت هستند متوجه این حرکت معنوی و دینی ما شدند که در این ارتباط بسیجیان غیرتمند ما سهم عمدهای دارند.