به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در زنجان، همزمان با عاشورای حسینی، حلوای چهار تنی توسط هیئت 14 معصوم صنعت چاپ زنجان طبخ و توزیع شد که در طبخ آن بیش از یک تن آرد، 1300 کیلوگرم شکر، 40 مثقال زعفران و 250 کیلوگرم روغن حیوانی و نباتی استفاده شده است.
300 نفر از اعضای هیئت و عزاداران مکتب حسینی در پخت این حلوای چهار تنی مشارکت داشتند.
نام حلوای طبخ شده «اوجاج» میباشد که آماده شدن آن چهار روز طول کشیده و طبخ آن بسیار دقت و حوصله می خواهد.
این حلوای نذری در روز عاشورا بین بیش از 8000 نفر از عزاداران حسینی زنجان توزیع شد.