کد خبر:۲۱۷۱۸۴
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم:

طرح اصلاح قانون انتخابات تبعات شدید سیاسی دارد

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم گفت: دلایل متعددی وجود دارد که طرح اصلاح قانون انتخابات دارای تبعات بسیار شدید سیاسی است.
مهدی کوچک‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به اصلاح قانون انتخابات با بیان اینکه این قانون عجولانه به صحن آورده شده است، اظهار داشت: کمیسیون اصلی رسیدگی‌کننده به این طرح 9 عضو دارد که یکی از آنها رئیس مجلس و دیگری نایب رئیس است که عموما و اصولا در جلسات شرکت نمی‌کنند بنابراین رسمیت این کمیسیون با 4 یا 5 نفر صورت می‌گیرد. 
 
وی افزود: پس می‌توان گفت در این کمیسیون 4 یا 5 نفر این طرح را تصویب کردند در حالی که در کمیسیون‌های جانبی‌ای که این طرح باید مورد بررسی قرار می‌گرفت یا بررسی نشده و یا رد شده است برای مثال این طرح در کمیسیون فرهنگی رد و در کمیسیون‌های قضایی و امنیت ملی و سیاست خارجی بررسی نشده است. 
 
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تاکید کرد: به نظر من بهتر بود که مهلت اضافه‌ای داده می‌شد تا این کمیسیون‌ها که کمیسیون‌های حساسی نیز هستند به آن رسیدگی کنند.
 
کوچک زاده با اشاره به دلیل دیگر عجولانه بودن این طرح گفت: یکی از مواد آن که فکر می‌کنم ماده 3 این قانون باشد و به بحث در مورد ترکیب هیئت اجرایی مرکزی می‌پردازد ابتر است در این ماده مشخص نشده که اگر مرجع تایید کننده صلاحیت 7 نفر معتمد بعد از دو یا سه بار بررسی نتوانست هفت نفر را تایید کند نتیجه چه می‌شود. 
 
وی افزود: یعنی می‌شود که وزیر کشور افراد را به هیئت نظارت معرفی کند و هیئت نظارت نیز آن را قبول نکند آن وقت انتخابات معطل می‌ماند. 
 
 نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه دلایل متعدد دیگری نیز وجود دارد که این طرح تبعات سوء بسیار شدیدی دارد، گفت: از جمله اینکه برای تشخیص رجل مذهبی بودن یک فرد عنوان شده که باید علمای آن شهر یا شورای مدیریت حوزه علمیه آن شهر فرد را تایید کنند برای مثال شورای مدیریت حوزه علمیه قم به تایید یک فرد بپردازد. 
 
کوچک‌زاده افزود: حال اگر به هر دلیل آن فرد رای نیاورد یا مورد تایید شورای نگهبان قرار نگرفت یا به دلایل متعددی از جمله رجل سیاسی نبودن یا به دلایل پوشیده بر اعضای شورای مدیریت حوزه مورد تایید شورای نگهبان قرار نگیرد موجب کدورت و اختلاف بین شورای نگهبان و علما می‌شود.
 
وی با اشاره به قسمت دیگری از طرح مبنی بر تایید کاندیدای ثبت‌نام ‌کننده توسط ده‌ها نفر از مسئولان سابق سیاسی اظهار داشت: این معیار اصالتا دارای ارزش نیست آیا ما صد مسئول ضد انقلاب نداریم تعدادی از نمایندگان مجلس ششم به خارج از کشور فرار کردند، حال تایید فردی توسط آنها به معنی رجل سیاسی بودن آن کاندیدا است. 
 
عضو کمیسیون‌ آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه کلیت طرح هم دچار مشکل است، گفت: ضرورت آوردن این طرح با استدلال کافی مطرح نشده است همکاران در بیان ضرورت عنوان کردند که در انتخابات قبلی برخی افراد که از حداقل سواد هم برخوردار نبودند در انتخابات ثبت‌نام می‌کردند سپس عده‌ای کلیپ درست می‌کردند که موجب تمسخر می‌شد.
  
کوچک زاده با بیان اینکه هر کاری انجام دهیم عده‌ای با ساختن کلیپ مسخره می‌کنند، اظهار داشت: مگر در رفتار امام و رهبر، بسیاری از مسئولان و حتی در رفتار آیت‌الله جنتی مطلب ناقصی می‌بینیم چقدر از خدا بی‌خبرها در مورد آیت‌الله جنتی اس‌ام‌اس و کلیپ مسخره درست می‌کنند از پیر و جوان همه می‌دانند که نسبت‌های زشتی به آیت‌الله جنتی داده می‌شود حال باید وی را اصلاح کرد یا به از خدا بی‌خبرها بگوییم که از خدا بترسید. 
 
وی با اشاره به بحث انتخابات خاطرنشان کرد: در مورد انتخابات آیا اشکال از انتخابات یا روش برگزاری آن است یا اشکال از عده‌ای از خدا بی‌خبر و بنابراین باید تاکید کرد که اصل این قانون هم با توجیهات بسیار سخیفی پیشنهاد داده شده است.
برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار