آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۷۷۹۴
شهردار خرم‌آباد اعلام کرد:

شروع به کار پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی شهرداری خرم‌آباد در صورت تعدیل نیرو

شهردار خرم‌آباد گفت: پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون استخدامی شهرداری خرم‌آباد در صورت تعدیل نیرو، شروع به کار می‌کنند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، هرمز نصیری بعدازظهر شنبه در نشست خبری که با حضور همت پور، رئیس شورای شهر خرم آباد برگزار شد، در خصوص تعیین تکلیف 103 نفر از پذیرفته شدگان نهایی آزمون استخدامی این شهرداری گفت: شهرداری خرم آباد در حال حاضر حقوق 1420 نفر از کارکنان خود را با تاخیر سه تا پنج ماهه پرداخت می کند و با این وجود، اعتبارات جاری، کفاف پرداخت حقوق کارکنان جدید را ندارد.

 

وی افزود: با این حال، بخشی از نیروهای فعلی شهرداری سنوات آنها به اتمام رسیده و بخشی  نیز قانون مشاغل سخت و زیان آور شامل حالشان می شود و زودتر از موعد بازنشسته می شوند که در صورت تعدیل این نیروها، پذیرفته شدگان نهایی آزمون استخدامی شروع به کار خواهند کرد.

 

شهردار خرم‌آباد با اذعان به اینکه اگر 103 نفر دیگر هم به مجموعه شهرداری اضافه شوند، معظلی بر معظلات شهر خرم آباد افزوده می شود، گفت: پذیرفته شدگان نهایی آزمون استخدامی شهرداری خرم آباد هر چند با تعویق شروع به کار کنند، اما مستخدم شهرداری خرم آباد محسوب می شوند و نگرانی نداشته باشند.

    

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ع.ش
-
۰۸ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۰:۴۵
با سلام.ظاهرا شهردار محترم فراموش کرده اند پذيرفته شدگان مهمان نا خوانده نيستند از طريق ازمون استخدامي پذيرفته شده اند و برترين هاي استان بوده اند که الان شهردار محترم به کار گيريشان را مععظل مينامد ايا بکارگيري نخبگان استان از طريق ازمون معظل است؟ اين ازمون در سراسر کشور و توسط سازمان سنجش و اعلام نياز استانها به سازمان شهرداريها بوده است پذيرفته شدگان ساير استانها وشهرهاي استان لرستان شروع بکار نموده اند و فقط بايد معظل در شهر خرم اباد باشد؟!
0
0
م.د
-
۱۱ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۶
با سلام
معضل اساسي شهر خرم آباد توصيه پذيري نا بجاي مسئو لين شهر از اقوام و اشنايان و دوستانشان است (پارتي بازي ) و جذب نيروهاي سابق 1420 نفر بر اين اساس صورت گرفته و مقاومت شهردار در برابر مقررات استخدامي نيز ناشي از اين ديدگاه ميباشد
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار