به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، دومین همایش ملی «علوم و صنایع غذایی» 9 و 10 اردیبهشت 92 به همت دانشگاه آزاد واحد قوچان و باشگاه پژوهشگران جوان این دانشگاه برگزار خواهد شد.
این همایش با مشارکت باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای علوم و تحقیقات تهران، تربت حیدریه، سبزوار، سواد کوه و بیرجند، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، انجمن مدیریت ایران، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، انجمن تغذیه ایران، انجمن دارندگان نشان استاندارد ایران، شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی، سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می شود.
همایش ملی «علوم و صنایع غذایی» به جهت ارائه آخرین تحقیقات در حوزه علوم غذایی برگزار میشود تا مسیر را برای تحقیقات کاربردیتر و متناسب با نیاز جامعه بشری و بویژه در حال حاضر کشور فراهم آورد و پژوهشگران و بویژه دانش پژوهان جوان از این فرصت کمال استفاده را در جهت طرح ریزی و انجام تحقیقات نوین و کاربردی کنند.
اساتید دانشپژوهان و محققان تا 20بهمن 1391 فرصت داشته تا تحقیقات و تجربیات خود را در قالب سخنرانی، مقاله، پوستر و پانل به دبیرخانه این همایش ارسال کنند.
روشهای نوین پایش کیفیت، بهینه سازی سیستمهای نوین در تضمین کیفیت، فرآوری پس ماندهای کشاورزی، ایمنی مواد غذایی، ریز پوشانی در صنعت غذا، تولید و ارزش غذایی محصولات بومی، فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی، محصولات کشاورزی ارگانیگ، راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی و کاربرد زیست فناوری در صنعت غذا از محورهای این همایش است.