آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۸۶۳۱
رئیس پژوهشکده جغرافیایی انتظامی سازمان تحقیقات ناجا خبر داد:

فعالیت 60 مرکز تحقیقاتی کاربردی در نیروی انتظامی

رئیس پژوهشکده جغرافیایی انتظامی سازمان تحقیقات ناجا بیان داشت: در حال حاضر 60 مرکز تحقیقات کاربردی در نیروی انتظامی مشغول فعالیت هستند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، عباس عظیمی‌کیا در همایش «مدیریت دانش و پلیس دانش بنیان» که صبح امروز در موسسه نمایشگاهی بوستان گفت‌وگو برگزار شد،گفت: دفاتر تحقیقاتی دو ماموریت اصلی بر عهده دارد که ماموریت اول آنها رفع نیازهای تحقیقات و پژوهش و ماموریت دوم آنها مطالعه ویژه و هدفمند بر اساس ویژگی‌های خاص هر استان است.

 

وی نظم و امنیت را یکی از موضوعات اصلی در دفاتر تحقیقاتی نیروی انتظامی عنوان کرد و افزود: 60 دفتر تحقیقاتی نیروی انتطامی تاکنون 120 موضوع را مورد بررسی قرار داده‌اند و صدها طرح، پژوهش و پروژه تحقیقاتی را در این خصوص به اجرا درآورده‌اند.


رئیس پژوهشکده جغرافیایی انتظامی سازمان تحقیقات ناجا در ادامه از برگزاری 60 همایش در استان‌های کشور خبر داد و گفت: تمامی این همایش‌ها حول موضوعات و محورهایی که مراکز تحقیقاتی نیروی انتظامی بر روی آن متمرکز شده‌اند، برگزار شده است.


عظیمی کیا فراهم آوردن بستری برای مشارکت فکری اساتید و بررسی نقاط ضعف و قوت نیروی انتظامی در تولید دانش را یکی از اهداف اصلی برگزاری همایش مدیریت دانش و پلیس دانش بنیان عنوان کرد و افزود: این همایش فرصتی را برای تئوریزه کردن تجارب و اقدامات نیروی انتظامی در حوزه حفظ نظم و امنیت فراهم می‌آورد.


 وی در ادامه بیان داشت: با برگزاری چنین همایش‌های پلیس می‌تواند خود را بعنوان یک سازمان دانش بنیان در میان مردم معرفی کند تا همه گروه‌های مردم از محققان تا مردم عادی به نیروی انتظامی اعتماد بیشتری داشته باشند و مردم بفهمند با سازمانی روبرو هستند که کارش را علمی و حساب شده انجام می‌دهد.


رئیس پژوهشکده جغرافیایی انتظامی سازمان تحقیقات ناجا در پایان از تهیه و تدوین سند تحقیقات نیروی انتظامی خبر داد و گفت: این همایش و میزگردهایی که در حاشیه آن برگزار می شود، فرصتی را فراهم می‌آورد که به صورت علمی مباحث صنعت مورد استفاده قرار گیرد.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار