در مورد محل دفن علی‌ابن حمزه(ع) هیچ اختلاف نظری وجود ندارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۸۶۳۴
آیت الله ایمانی:

در مورد محل دفن علی‌ابن حمزه(ع) هیچ اختلاف نظری وجود ندارد

امام جمعه شیراز گفت: در مورد محل دفن علی‌ابن حمزه(ع) هیچ اختلاف نظری وجود ندارد و از زمان زندیه و دیالمه تا به امروز، بزرگان وصیت می‌کرده‌اند در کنار مدفن این امامزاده به خاک سپرده شوند.

 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، آیت‌الله اسدالله ایمانی شب گذشته در مراسم شهادت علی‌ابن حمزه(ع) با بیان اینکه علمای انساب و رجال، تصریح روشن به منسب و مدفن علی‌ابن حمزه (ع) داشته‌اند، تصریح کرد: موقوفات تصرف شده علی‌ابن حمزه (ع) بازگردانده شود.

 

وی با بیان اینکه در مورد محل دفن امامزادگان اختلاف بسیار است، افزود: برای حضرت زینب (س) یک آرامگاه در مصر و یکی در سوریه ذکر شده است.

 

نماینده ولی فقیه در فارس بیان داشت: در مورد محل دفن راس مبارک اباعبدالله(ع) نیز اختلاف است و یا در مورد امیرالمومنین(ع) علاوه بر نجف، مزار شریف را نیز به عنوان مدفن آن حضرت ذکر می‌کنند.

 

آیت الله ایمانی با اشاره به اینکه این انتساب‌ها در مورد محل دفن در مواردی صحیح نیستند و برخی از آنها به ادله و مستندات قوی‌تر پذیرفته شده‌اند، تصریح کرد: در مورد محل دفن علی‌ابن حمزه(ع) هیچ اختلافی نیست و از زمان زندیه و دیالمه تا به امروز، بزرگان وصیت می‌کرده‌اند در کنار مدفن این امامزاده به خاک سپرده شوند.

 

وی ادامه داد: ادارات، نهادها و مردمی که اموال موقوفه امامزاده علی‌ابن حمزه(ع) را به عناوین مختلف در اختیار دارند برای تنظیم وقف‌نامه و اجاره‌نامه اقدام کنند که در روز قیامت شرمنده آن حضرت نباشند.

 

امام جمعه شیراز تصریح کرد: باید اداره اوقاف بازگرداندن موقوفات به امامزاده را پیگیری کند تا به برکت درآمد موقوفات برخی کارهای عمرانی ناتمام مجموعه حرم به اتمام برسد.

 

ایمانی ادامه داد: قرآن از مودت ذی‌القربی به عنوان مزد رسالت پیامبر نام می‌برد که این مودت نه برای خود پیامبر؛ بلکه برای نجات مردم مطرح شده است.

 

وی در پایان با بیان اینکه در جهان اسلام ایرانیان بیش از بقیه از نعمت مودت ذی‌القربی برخوردار هستند، خاطرنشان کرد: مودت با بصیرت و معرفت نصیب شیعیان شده تا مانند برخی فرقه‌ها نگویند «علی و معاویه هر دو برحق بودند و تنها خداوند بر اعمال آنان واقف است».

پربازدیدترین آخرین اخبار