آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۸۸۴۴
با حضور نمایندگان غربی و عربی صورت گرفت؛

انتخاب هیئت رهبری نظامیان معارض سوری

معارضان مسلح سوری بعد از مذاکرات طولانی و با حضور نمایندگان عربی و غربی اقدام به انتخاب رهبران نظامی کردند.
انتخاب هیئت رهبری نظامیان معارض سوری

به گزارش خبرنگاه حوزه بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روسیا الیوم، معارضان مسلح سوری اقدام به انتخاب شورای فرماندهی نظامی کرده اند.

 

ارتش آزاد سوریه روز گذشته بعد از گفت و گوهای طولانی در ترکیه و با حضور نمایندگان گروه های مختلف معارض سوری، سرهنگ سلیم ادریس که از درجه داران جدا شده از ارتش سوریه است را به ریاست کمیته رهبری خود انتخاب کردند.

 

انتخاب هیئت رهبری ارتش آزاد در راستای تلاش برای اتحاد مخالفان دولت سوریه صورت می گیرد که پیش از این با ائتلاف گروه های سیاسی و با حمایت آمریکا و کشورهای عربی منطقه صورت گرفته بود.

 

هیئت رهبری نظامیان معارض سوری قرار است دارای 30 عضو باشد که این اعضا از میان درجه داران ارشد جدا شده از ارتش سوریه می باشد و برای هدایت عملیات های نظامی در نقاط مختلف این کشور انتخاب می شوند.

 

در جلسات تشکیل شده برای انتخاب هیئت رهبری نظامیان معارض سوری، نمایندگانی از مسئولان امنیتی آمریکا، انگلیس، فرانسه و کشورهای حاشیه خلیج فارس حضور داشتند.

 

یک منبع نزدیک به این گفت و گوها در واشنگتن به خبرگزاری راشاتودی گفت که مذاکرات ترکیه برای انتخاب رهبران نظامی مخالفان دولت سوریه در راستای تکمیل تلاش های صورت گرفته در دوحه برای ائتلاف معارضان سوری بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار