به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، تقی پور روز گذشته در مراسم رونمایی از تمثال شهید ابوالفضل علوی و فریبرز زینال زاده در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشکده بهداشت در سال 87 تفکیک سازمانی شد و از سال 88 تا 90 دوره تثبیت دانشکده شروع و در حوزه های مختلف فعالیت هایی انجام شده است.
وی بیان داشت: در حال حاضر 52 دانشجوی کاردانی، 367 دانشجوی کارشناسی و 97 دانشجوی ارشد در این دانشگاه تحصیل می کنند؛ ولی متاسفانه نسبت استاد به دانشجو چندان مناسب نیست که طبق استاندارد کشوری رقم خوبی نیست؛ بنابراین در این دانشگاه از اساتید مدعو دعوت می شود.
رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه افت تحصیلی دانشجویان نسبت به گذشته رو به کاهش است؛ به طوری که از 128 دانشجو سه دانشجوی مشروطی داشتیم، ولی در نیمسال 90-91 این رقم به یک نفر رسید، گفت: دفتر توسعه روی ارتقای کیفیت آموزشی وارد کار شده است.
تقی پور با توجه به اهمیت وجود کتابخانه در هر دانشکده و با اشاره به اینکه یکی از شاخص های هر دانشگاهی کتابخانه است، گفت: در حوزه پژوهشی کتابخانه خوبی نداریم که باید به این مهم بیشتر پرداخته شود؛ چرا که کتاب مورد نیاز دانشجویان به نصف رسیده است و باید تعداد آن افزایش یابد.
وی بیان داشت: یکی از اهداف دانشکده در سال 89 ایجاد مدیریت مبتنی بر علم روز است که دانشکده بهداشت در تعالی سازمانی رتبه دوم را به خود اختصاص داده بود.
رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص اقدامات این دانشکده خاطرنشان کرد: تغییر کاربری سالن تشریح به آزمایشگاه بهداشت حرفه ای، راه اندازی دپارتمان گروه بهداشت و مدیریت از جمله اقداماتی است که در حال اجراست؛ ولی به دلیل کمبود اعتبار کار تکمیل نشده است.
تقی پور ادامه داد: راه اندازی مرکز زبان در دانشکده با هدف ارتقای زبان آکادمیک دانشجویان و اساتید در راستای دستیابی به مرجعیت علمی مرکز زبان و نیز فضاسازی محوطه مرحله دوم از جمله اقداماتی است که در دستور کار است؛ ولی متاسفانه اعتباری برای آن هنوز در نظر گرفته نشده است و راه اندازی مرکزIT و تجهیز آن، آسانسور، بوفه، مرکز کامپیوتر نقشه کشی نیز از دیگر اقداماتی است که در مرحله پیگیری قرار دارد.
وی رسیدن به چشم انداز 20 ساله توسعه کشور و تبدیل شدن دانشگاه به دانشگاه برتر جهان اسلام را از جمله برنامه های استراتژیک بیان کرد و گفت: این برنامه در سه دوره پنج ساله به صورت نقشه آماده شده است که هیچ دانشکده ای درکشور برنامه توسعه سلامت را بر مبنای برنامه جامعه سلامت تنظیم نکرده است.
رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: اسلامی کردن علوم بهداشتی در حقیقت اسلامی کردن مبانی نظری آن است و دانشکده بهداشت مشهد اولین دانشکده ای است که به منظور ترویج تفکر و تربیت اسلامی و تبیین و تبلیغ اخلاق بهداشتی دفتری را برای گروه معارف در دانشکده در نظر گرفته است.
تقی پور در پایان خاطرنشان کرد: معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده رویکرد صرفا بالینی دارد؛ در صورتی که ما به ارتقای حوزه بهداشت نیازمندیم و از طرف دیگر در حوزه پژوهشی و آموزشی حمایت جدی نمی شود و حتی در مراسمات رسمی حضور پیدا نمی کنند.