آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۹۵۳۲
روزنامه روسی:

انتقال سربازان آمریکایی به عراق با اوضاع سوریه مرتبط است

یک روزنامه روسی انتقال سربازان آمریکایی از عراق به کویت را مرتبط با اوضاع داخلی سوریه دانست.
انتقال سربازان آمریکایی به عراق با اوضاع سوریه مرتبط است

به گزارش خبرنگار بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از السفیر، یک روزنامه روسی انتقال سربازان آمریکایی از عراق به کویت را مرتبط با اوضاع داخلی سوریه دانست.

 

در همین راستا روزنامه کراسنایا زفیدا روسیه ضمن اشاره به فعالیت بی سابقه کردهای سوریه در مناطق شمال شرقی این کشور و تشکیل ارتش از سوی آنها عنوان کرد: آمریکا تنها کشوری نیست که درباره اوضاع داخلی سوریه جانب احتیاط را رعایت کرده است.

 

این روزنامه به نقل از رئیس شورای ملی منطقه کردستان نوشت: هدف اصلی از تشکیل ارتش کردی حمایت از سرزمین کردستان سوریه و جلوگیری از هرگونه تجاوز خارجی از ناحیه گروههای افراطی اسلامگرا و ارتش سوریه می باشد.

 

این روزنامه در پایان گزارش داد: اقدام کردها در تشکیل ارتش ویژه با پشتیبانی آمریکا و بسیاری از کشورهای غربی و به منظور جلوگیری از انتشار اسلام رادیکالی در سوریه صورت گرفته است.

 

گفتنی است که هزار نیروی امریکایی برای انجام ماموریت‌های مرتبط با تحولات اخیر سوریه و شمال عراق مخفیانه از طریق کویت به عراق بازگشته‌اند.

 

این نیروهای امریکایی در چند مرحله به طور مخفیانه وارد عراق شده‌اند و اکثر آن‌ها در پادگان نظامی بلد در استان صلاح‌الدین و پایگاه هوایی الاسد در استان الانبار مستقر شده‌اند.

 

بر اساس این گزارش‌ها، افسران ارتش امریکا نیز در میان این نیروها به چشم می‌خورند و حدود 17 هزار نیروی دیگر نیز قرار است مخفیانه از همین مسیر به عراق برگردند.

 

دولت آمریکا این نیروهای خود را به شکل گروه‌های کوچک و از اراضی کویتی وارد عراق کرده است.

 

گفته شده است که این اقدام آمریکا مستقیما به اوضاع سوریه مرتبط است.

 

پیشتر باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در جریان تبلیغات انتخاباتی وعده خروج نیروهای آمریکایی از عراق را داده بود اما بیشتر این نیروها در کویت باقی ماندند و در حال حاضر به طور تدریجی به عراق باز می‌گردند.

 

طبق توافقنامه امنیتی دوجانبه بین واشنگتن و بغداد که سال 2008 به امضا رسید، تمامی نیروهای امریکایی مستقر در عراق تا پایان سال 2011 و پس از 9 سال اشغال‌گری، این کشور را به مقصد کویت ترک کردند.

 

در پی مخالفت بغداد با اعطای مصونیت قضایی به سربازان باقی مانده امریکایی، واشنگتن تصمیم گرفت همه نیروهای خود را از عراق خارج کند.

 

واشنگتن مدعی است که حضور نظامی امریکا در عراق در حال حاضر صرفا به 157 سرباز امریکایی که برای مقاصد آموزشی در سفارت این کشور در عراق باقی مانده‌اند و همچنین لشگر کوچکی از تفنگداران نیروی دریایی امریکا که وظیفه محفاظت از هیئت دیپلماتیک این کشور را به عهده دارد، خلاصه می‌شود.

 

نیروهای تحت امر امریکا سال 2003 به عراق حمله و صدام حسین، دیکتاتور سابق این کشور را به بهانه در اختیار داشتن سلاح‌های کشتار جمعی سرنگون کردند.

 

با این وجود هیچ‌گونه سلاح کشتار جمعی در عراق یافت نشد.

 

در اوج عملیات‌های نظامی تحت امر امریکا در عراق 170 هزار نیروی امریکایی و بیش از 500 پایگاه در عراق مستقر بودند.

 

طبق اعلام سازمان تحقیقاتی «پراجکت سنسورد» مستقر در کالیفرنیا در اثر تهاجم تحت امر امریکا به عراق و اشغال این کشور بیش از یک میلیون عراقی جان خود را از دست دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار